Kategorier
Hetero Kinky Romantik

Weekend hookup


När livet går på repeat där varje dag är den andra lik. När livet består av att gå upp på morgonen, jobba, äta och gå och lägga sig för att göra samma sak dag efter dag. Då behövs en förändring. En förändring som omkullkastar vardagen och ger krydda till fantasin.

Tanja behövde en sån förändring. Hon hade gått från en vild partypingla till arbetsnarkoman på ett år. Hon hade bestämt sig för att starta en PR-firma vilket innebar att hon vigt sitt liv och fritid åt att få den att gå runt. Hon arbetade från tidiga mornar till sena kvällar sex dagar i veckan och den enda lediga dagen hon hade spenderade hon genom att sova. Nu behövde hon en paus, hon behövde något nytt i livet som gav henne motivation att fortsätta.

Tanja satt vid datorn på kvällen av sin lediga dag. Hon surfade runt på olika internetforum för att läsa om nytt skvaller eller händelser som skett sen sist hon kollade. I ett av forumen snubblade hon över ett inlägg. Inlägget bestod av en fråga om någon hade testat “weekendhookup”. Tanja antog att det var en sån där porrsida som lurar män på pengar för att chatta med botar eller “chattvärdinnor”. Men något inom henne gjorde henne ändå nyfiken. Hon öppnade en ny flik i webbläsaren och skrev in ordet. I sökresultatet kom ett inlägg från ett annat forum där någon ställt samma fråga, men något resultat med länk till en webbplats hittade hon inte i Google sökresultat. Hon klickade sig in på länken till andra forumet. Hon kunde läsa bland svaren att användare menar på att det var det bästa de varit med om och att de rekommenderar alla att testa. Bland svaren hittade hon en länk från en anonym användare. Hon klickade på länken och kom in på en sida som såg ut som en vanlig social medieplattform. Tanja klickade på knappen “Registrera dig nu” och skrev in sin e-postadress och önskat användarnamn och lösenord. Hon behövde inte ange något annan personlig information än det utan blev omdirigerad direkt till en sida för att skapa sin personliga profil. Tanja laddade upp ett foto på sig och skulle fylla i sina uppgifter. Vid formulärfältet för att skriva namn stod en liten text ovanför att de rekommenderade att man inte skulle skriva sitt riktiga namn utan istället hitta på ett alias. Tanja skrev in ett alias och fortsatte fylla in annan information. Där var frågor om längt, vikt, hårfärg, ögonfärg, etnicitet osv. Tanja fyllde i svaren utefter sitt egna utseende och klickade på spara.

Då kom nya rutor upp som innehåll frågor om hennes preferenser hos en partner. Hon fyllde i dem också och klickade på spara. Då dirigerades hon om till en sida som såg ut att stå och ladda där det efter en stund kom upp en profil där det stod “match” på. Strax därefter fick hon ett meddelande i inkorgen från webbplatsinnehavaren. Där stod endast en adress, datum, klockslag och en lista med klädesplagg och saker hon skulle ha med sig. Tanja stängde ned inkorgen och klickade sig tillbaka till profilen hon matchat med. Hon klickade sig in och granskade svaren som profilen skrivit. Majoriteten av svaren matchade de preferenser som Tanja angett. Detta var alltså en person som, likt henne, hade skapat en profil och angett preferenser som matchat hennes profil. Tanja blev nyfiken, men samtidigt lite rädd. Skulle hon våga det här?

Tanja kollade över listan med plagg och saker hon skulle ha med:

  • En kjol
  • En topp
  • Spetsunderkläder
  • Korsett
  • Stay ups
  • Nattlinne i siden
  • Tejp
  • Rep
  • Piska
  • Handklovar

Tanja tyckte det lät galet, varför skulle hon ha med allt det här? Var det här något slags community för BDSM-människor?

Tanja funderade resten av kvällen och en stor del av natten på det här. Datumet för mötet var satt på fredag kl 18.00. Hon skulle rent teoretiskt kunna göra det om hon planerade i förväg och bad sin väninna som extraarbetade hos henne att täcka upp.

För var dag som passerade blev Tanja allt mer sugen på att åka. Varje kväll när hon kommit hem hade hon använt vibratorn som annars legat orörd i hennes nattduksbord. Hon hade fått fler orgasmer den här veckan än hon fått på ett helt år. Tanja visste att det var riskfyllt att träffa en främling så där. Men hon hade aldrig varit en som backade innan. Under hela sin uppväxt och ungdom hade hon varit impulsiv, risktagande och orädd.

Tanja bestämde sig för att åka. På torsdagen bad hon sin väninna täcka upp under helgen för henne. Hon ljög och sa att en släkting blivit sjuk och hon var tvungen att resa dit. Fredagen spenderade hon på stan och införskaffade alla plagg och saker hon skulle ha med. Hon var nervös och varje tanke om mötet fick det att pirra i magen. Hela dagen använde hon för att förbereda sig; dusch, rakning, smink och kläder. När hon kollade sig själv i spegeln när hon var klar påmindes hon om den före detta Tanja – den vilda partypinglan. Hon kände sig som henne igen och det höjde hennes självförtroende.

Tanja tog en taxi till adressen som hon hade getts. När de anlände till destinationen såg hon att det var en liten stuga. Hon klev ur taxin som åkte ifrån henne under tiden hon stod och inspekterade stället. Hon tog några steg mot stugan när en man öppnade ytterdörren och välkomnade henne dit. Han var lång, minst över 190cm och såg ganska kraftigt byggd ut. Under den mörkblå skjortan gissade Tanja på att det fanns en hel del muskler. Hon själv var ganska kort men med breda höfter som gav henne kurvor. När hon kommit fram till dörren räckte mannen fram handen.

– Tjena, det är jag som är Warhawk. Eller Tobias som jag egentligen heter, sa mannen och skrattade till.

Tanja tog mannens hand och presenterade sig. Han sträckte fram handen och tog hennes väska som hon hade hängande över armen. Han backade bak från entrén till stugan och välkomnade henne in. Hon klev in i stugan och möttes av en välbekant doft av rödvinssås.

– Jag har fixat lite käk åt oss som vi kan äta, jag hoppas du är hungrig för jag har lagat mycket mat, sa Tobias under tiden han stegade in mot köket.

Tanja tog av sin sina skor och hängde av sin jacka på krokarna på väggen bredvid ytterdörren. Hennes ena stay up hade åkt ned lite så hon sträckte in handen under kjolen för att dra upp den. Hon klev in i köket där Tobias hade dukat fint vid matbordet med levande ljus och en bukett rosor. Tanja blev väldigt förvånad att han lagt ned så mycket tid och energi på det här. Hon själv hade inte haft så höga förhoppningar. Tobias räckte henne ett glas vin och bad henne att slå sig ned vid bordet. Tanja gjorde som hon blev tillsagd och satte sig ned. Tobias serverade maten under tiden Tanja halsade i sin vinet i glaset.

– Oj, var du törstig, frågade Tobias.

– Mmmm, svarade Tanja och log lite nervöst mot honom.

De satt tillsammans och åt och pratade om lite vardagliga saker – vad de jobbade med och sånt. Tanja visste inte hur öppen om sitt privatliv hon borde vara med honom, han var ju ändå en främling och kunde mycket väl vara en psykopat eller seriemördare. Men hon kände sig ändå trygg med honom, det var något med honom som ingav ett lugn och en säkerhet.

– Har du gjort det här förr, frågade Tobias.

– Nej, aldrig. Har du, frågade hon tillbaka.

– Ja, det här är andra gången för mig. Första gånger var för ett par månader sen. Då träffade jag en tjej i en sån här stuga. Men det blev inget mer mellan oss, svarade han.

– Jaha, är det vanligt att man gör sånt är, frågande Tanja.

– Ja det är det. Det här är ungefär som match-making eller en blinddate. Fast med inslag av sex då, sa han och verkade rodna lite.

De åt upp middagen och förflyttade sig till det lilla vardagsrummet som bara hade en liten tv, en soffa och ett barskåp. De slog sig ned i soffan och fortsatte prata. De kom väldigt bra överens. Tanja märkte dock att Tobias verkade vara lite för snäll och mesig för hennes smak. Hon attraherades mest till lite dominanta och maskulina män. Men han var trevlig så hon gav han en chans ändå. När de hade druckit sig lite berusade på vinet Tobias tagit med började samtalen allt mer ledas in på sex. Tanja berättade att hon inte varit med någon på länge och att gnistan försvunnit lite med tiden, men även att hon blivit väldigt nyfiken efter hon registrerat sig på webbplatsen. Under tiden de suttit där hade de blivit allt mer närgångna och deras händer började nu utforska mer av varandras kroppar. Tanja smekte med sin hand på Tobias lår och uppåt. Hon märkte att Tobias sträckte på sig lite när hon närmade sig hans kön.

Tanja vet inte om det var alkoholen eller spänningen som låg i luften som gjorde henne så djärv och självsäker. Men hon lutade sig in mot Tobias och kysste hans läppar. Han besvarade kyssen och lade sig hand runt hennes nacke. De kysstes ett tag tills Tobias avslutade och ställde sig upp. Han tog ett tar runt hennes rygg och ben och slängde upp henne i famnen. Han bar henne in till sängkammaren där en dubbelsäng stod. Han la ner henne på sängen och fortsatte kyssa henne. Båda två var rejält upphetsade nu. De kysstes under tiden de klädde av varandra, för varje plagg som togs av, för varje millimeter hud som blottades, kysstes de allt mer passionerat. När Tanja bara hade sin bh, trosor och stay ups kvar backade Tobias några steg.

– Shit, vad vacker du är, sa han under tiden han beundrade hennes kropp.

Han tog ett steg mot sängen och Tanja vände sig om så hon låg på mage. Tobias kunde nu skåda Tanjas tatuerade rygg och beundrade hennes kurviga kropp och fylliga rumpa. Tobias kröp upp i sängen bredvid henne och kysste hennes nacke och ned över den tatuerade ryggen. Han följde tatueringens konturer med ett lätt finger och knäppte sedan upp hennes bh.

– Inte visste jag att du var en sån tjej, viskade Tobias.

– Jag har varit ung och vild en gång i tiden, svarade Tanja.

– Vild tror jag att du fortfarande är, sa Tobias och tog ett grepp om Tanja och kastade runt henne.

Han tog tag i bh:n och drog av den från Tanjas nakna kropp. Hennes blottade bröstvårtor hade blivit styva av såväl upphetsning som av den kyliga luften som var i stugan. Tobias drog sakta sitt finger över Tanjas bröstvårta med en lätt beröring. Han tog ett grepp om den med sitt pekfinger och tumme och klämde. Tanja hade alltid blivit upphetsad av lite smärta, men bara skön smärta som man står ut med och inte riktigt smärta. Så Tobias handlingar gav respons, hon stönade till när han nöp i hennes bröstvårta. Han böjde sig ned och stoppade hennes bröstvårta i munnen. Han sög och naggade lite lätt i den. Tanja stönade återigen till och började röra sig i juckade rörelser. Tobias fortsatte att suga och nagga hennes bröstvårta under tiden som hans fingrar letade sig nedåt. Han fingrade på troskanten och smekte hennes underliv utanpå hennes spetstrosor. Han nöp till i hennes klitoris utanpå hennes trosor vilket fick henne att rycka till. Tobias rörde sig nedåt. Han kysste hennes mage, hennes ljumskar och ut på hennes lår. Tanja rös så håren ställde sig när hans läppar utforskade hennes kropp.

Tobias mun var på hennes underliv, men med trosorna i mellan. Hennes trosor hade blivit alldeles våta under tiden Tobias kysst hennes kropp och lekt med hennes bröstvårtor. Tobias tog ditt finger under hennes troskant och flyttade på trosorna så att hennes underliv blottades. Hon kunde känna hans andetag mot sin fitta och hur de kom närmre. Hon kände hans tunga glida uppifrån och ned på vardera blygdläpp innan den hamnade på hennes klitoris. Han började sakta slicka henne, pressa med tungan mot hennes klitoris under tiden hon juckade mot hans ansikte. Hon la sin hand på hans huvud och tryckte honom närmare sin fitta. Han slickade upp och ned, höger och vänster och med mindre och mer tryck. Hon kände hans finger smeka och utforska hennes öppning. Han förde sakta och försiktigt in ett finger inuti henne. Hon stönade till. Han förde sin finger in och ut ur henne ett par gånger, sen kröp han upp tillbaka till henne och drog din finger mot hennes läppar. Hon besvarade genom att slicka och suga av hans finger. Han blev otroligt upphetsad av att se henne göra det. Han drog av sig sina kalsonger och blottade sin stora kuk för henne. Den var rejält stor, större än Tanja någonsin haft. Men hon hungrade efter den. Tanja kröp ut på sängkanten för att ta emot hans kuk i mun. Tobias vände henne om så hon låg på rygg med munnen mot honom. Han hukade sig lite ned och stoppade in kuken i hennes mun. Han förde den in och ut några gånger innan han med regelbundna juck började munknulla henne. Han tryckte den allt längre och längre ned i halsen på Tanja tills hon började kvälja. Hans kuk var alldeles glasigt av slemmig saliv och Tanjas ögon började tåras. Då drog han sig ur hennes mun och så at henne att vända sig om på alla fyra. Hon gjorde som han sa och han tog ett fast grepp om hennes höfter och drog henne närmare sig. Han drog ned hennes trosor till knävecken. Han tog ett grepp om sin kuk och tryckte den mot hennes öppning. Han blötte upp ollonet med Tanjas safter och drog kuken ned och upp mellan hennes blygdläppar innan han med en kraftig stöt trängde in i hennes fitta. Tanja höll nästan på att tippa framlänges när han trängde in, men han höll henne i ett fast grepp om höften. Tanja stönade ett högljutt stön när han trängde så djupt in i henne direkt.

– Åh fan va skönt, stönade Tobias ut.

Tanja blev ännu mer upphetsad av att han njöt. Hon svankade mer och lade ned överkroppen i sängen så hon lutade sig mot sin axel. Hon förde sin hans mellan sina ben och började smeka sig. Tobias höll sin hand på hennes skinka och smiskade ett slag mot den. Tanja stönade till. Han smiskade en till. Han pausade juckande och drog sig nästan ur henne. Han tog ett grepp om båda hennes skinkor och särade så mycket det gick. Han tryckte in den och drog sig ut under tiden han tittade, det gjorde honom väldigt upphetsad att se Tanjas hål omsluta och svälja hans kuk och hur han töjde ut henne när han tryckte in den.

Tanja smekte sin klitoris under tiden som Tobias hårt stötte in och ut ur henne. De stönade båda högljutt och häftigt. Tobias drog sig ur henne och böjde sig ned och tog ett grepp om Tanja. Han vände henne om, drog av hennes trosor helt och lyfte upp henne. Hon virade sina ben runtomkring Tobias och låste dem bakom hans rygg. Tobias höll sina händer på Tanjas skinkor och lyfte henne upp och ned. Tanja hjälpte till med samma rörelse. Tanjas orgasm var när nu, hon förde ned sin hand mellan sina ben och smekte sin klitoris till orgasm. Tobias frustade ut sin orgasm strax efter. Han drog sig ur henne och lade ned henne på sängen. Han tog sin han och smekte hennes fitta där säden rann ut ur henne. Han förde sina fingrar upp mot hennes mun som hon slickade av.

De var båda två fortfarande kåta och den här helgen skulle komma att bli mycket intressant och njutningsfull. Tanja hade haft helt fel om Tobias. Han var inte den där snälla och försiktiga killen som han gett sken av i början. Han var dominant precis som Tanja gillade, men kanske snäppet för dominant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.