Kategorier
Hetero Kinky

Den behjälpliga polismannen


Eva drog hårborsten genom håret ett par gånger. Hon smetade på nytt läppstift som under arbetsdagen hunnit nötts bort både en och två gånger. Hon stoppade tillbaka läppstiftet och hårborsten i handväskan och puffade till håret lite under tiden hon granskade sig själv i spegeln. Toaletten på hennes jobb var liten och spegeln likaså. Hennes kropp beskars precis från hennes bröst och uppåt. Eva ögnade sin byst och knäppte upp två knappar på blusen. Hon tänkte inte riskera att låta blusen avslöja sanningen om att hon inte legat på flera månader, då skulle han definitivt vända i dörren. Eva var sugen nu och tänkte visa det.

Eva skyndade iväg till hissen och tryckte på entrévåningen. Hissen kändes som den gick i slowmotion och Eva kollade på sitt armbandsur gång på gång, även om det bara gått några sekunder. Satan, jag kommer fan inte hinna, svor Eva för sig själv.

Äntligen plingade hissen till och dörren öppnades. Eva klev med raska steg ut ur hissen och styrde sina steg mot entrédörrarna. När hon kom ut kände hon den friska luften strömma in i hennes näsborrar. Det var friskt ute, men inte kallt. Eva kände sig lättad eftersom hon idag hade klätt sig i en kort svart kjol och svarta nylonstrumpor eftersom hon hade en planerad dejt på kvällen. Hon visste inte mycket om mannen hon skulle träffa. De hade bara skrivit lite på nätet och skickat kort på sig till varandra. Eva visste att han jobbade som polis, var 39 år gammal och ogift precis som hon.

Eva skyndade sig bort till busshållplatsen som skulle ta henne till restaurangen de stämt möte på. När hon gick av vid hållplatsen som låg precis runt hörnet av restaurangen kände hon pulsen öka. Hon hade dejtat tidigare, men det var för flera år sen och hon kände sig oerfaren hur sånt här går till. När hon tog tag i dörrhandtaget till restaurangdörren drog hon ett djupt andetag och drog sedan upp dörren. Hon klev in i restaurangen som luktade starkt av curry och hon såg sig omkring. Borta i hörnet satt en man som vinkade till henne. Hon kände hur hennes ben darrade till av nervositet när hon gick mot honom. Hon tog av sig jackan och hängde den över stolsryggen innan hon slog sig ned mitt emot mannen.

– Hej, sa mannen och log. Kul att vi äntligen kunde träffas.

Eva log tillbaka och nickade.

– Vad vill du ha att dricka, frågade han.

– Ett glas vitt tack, svarade Eva.

Mannen vinkade dit servitrisen och beställde ett glas vitt och ett glas bubbelvatten.

– Jag ska jobba imorgon så jag dricker inte alkohol dagen innan, sa mannen som antagit att Eva skulle fråga honom om det.

Resten av kvällen satt de och pratade och hade det trevligt. Efter middagen erbjöd sig mannen att skjutsa Eva hem så hon skulle slippa att ta bussen. Eva tackade ja till mannens erbjudande eftersom hon avskydde att åka buss ensam på kvällarna. När de svängde in på Evas uppfart framför hennes hus lutade sig mannen mot Eva för att kyssa henne adjö. Eva besvarade hans invit genom att luta sig mot honom tillbaka tills deras läppar möttes i en våt men härlig kyss.

– Har du lust att följa med in, frågade Eva.

– Jag är ledsen, men jag ska upp tidigt imorgon så jag kan inte, svarade han.

Eva sa okej och skyndade sig ur bilen lite skamset. Hon vinkade hejdå till han under tiden som hon skyndade sig mot sin ytterdörr. Hur kunde jag vara så påflugen och fråga det när vi precis mötts, tänkte hon för sig själv.

Dagarna gick och Eva hade inte hört något från mannen hon träffat. Hon antog att han tyckt att hon varit för påflugen när hon bjudit in honom på första dejten och att han då tappat intresset. Synd tyckte Eva för han var väldigt attraktiv och precis i hennes smak.

Eva hade lånat sin lillebrors bil och skulle åka ut till sitt lantställe på en fredag. Hon hade skyndat sig hem från jobbet men ändå var hon sen. Hon skulle hinna att hämta sin kompis och åka och handla innan affären stängde. Eva var förbannad på sig själv att hon alltid var en tidsoptimist trots att hon visste hur krävande hennes jobb var och att hon aldrig slutar i tid. Hon slängde in sin packning i bilen och gasade iväg från gatan hon bodde på. När hon svängde ut på landsvägen som skulle ta henne in till centrum gasade hon på lite mer än vanligt. Efter någon kilometer ser Eva hur en bil svänger ut på vägen bakom henne och kör ikapp. Hon ser strålkastarna närma sig i backspegeln för att sedan brytas mot ett blått blinkade ljus.

Faaaan, tänkte Eva som snabbt kollade ned på mätaren. Strax över 90km/h låg hon i när sträckan hon körde på är en 70-sträcka. Eva svängde in på en upplyst parkeringsplats som lågt längsmed vägen. Bilen bakom henne körde upp bakom henne och parkerade sin bil. Eva vevade ned rutan och väntade på att polismannen skulle komma fram till henne och ge henne böteslappen så hon kunde åka vidare.

– Det gick lite för fort där va, sa han och tittade på Eva.

– Jo ja vet. Jag råkade komma upp i lite för fort hastighet en sväng, sa Eva lite skamset under tiden som hon försökte fiska upp körkortet från plånboken.

När Eva fått upp körkortet och kollar upp ser hon att det är samma man som hon träffat för ett par kvällar sen. Evas kinder började blossa sig röda och hon var ännu mer skamsen nu.

– Jag måste tyvärr skriva en bot på det här, jag mätte upp dig till för mycket än vad jag kan bortse ifrån, okej? sa mannen till Eva.

Eva godtog boten och hon ville helst av allt bara förvinna under jorden och aldrig mer komma upp därifrån. Under tiden som mannen fixade med boten kunde Eva inte undgå från att granska honom. Han var ännu snyggare nu i sin uniform. Sådär manligt snygg och hans auktoritära utstrålning fick Evas tankar att sväva iväg lite. Eva hade alltid varit svag för män med auktoritet, män som hon var tvungen att lyda för annars fick det konsekvenser. Hennes svenskalärare i gymnasiet hade haft en stor del i hennes fantasier som tonåring. Han var väldigt sträng men ändå generös och omtänksam när de skötte sig eller hade gjort bra ifrån sig på ett prov.

Mannen gick längs sidan av hennes bil och hon kunde se att han inspekterade den under tiden han gick. Han räckte fram en papperslapp som han bad henne att skriva på. När Eva svarade “okej” kunde hon själv höra att hennes tonläge och röst ändrats sen mannen pratat med henne sist. Hon kände hur upphetsad hon blivit av sina tankar och när hon kollade mannen i ögonen när han räckte fram lappen kände hon ett sug i magen, det pirrade till.

-Jag hoppas vi syns igen, men under andra omständigheter då, sa Eva. Hon gav honom ett leende och en blink när hon vevade upp rutan.

Mannen tog några steg tillbaka och Eva vinkade hejdå innan hon startade bilen och rullade iväg. Hon hade kommit någon kilometer när det blinkade blått igen. Hon svängde in på en rastplats som hon visste låg en liten bit framför henne och stannade bilen igen. Hon antog att mannen hade glömt något så hon vevade ned rutan igen och inväntade honom. Hon såg i backspegeln att han klev ur bilen igen, men den här gången hade han stängt av sin bil och släkt sina strålkastare. Hon såg att han rörde sig mot bilen. Han klev fram till förardörren och bad henne att kliva ur bilen. Eva blev lite förvånad men gjorde som han sa. Hon tog av sig säkerhetsbältet och öppnade dörren. Hon klev ur bilen och stängde dörren bakom sig. Han bad henne att ställa sig mot bilens bakre ände under tiden som han tittade in i bilen. Eva ställde sig lutande mot bilen, upphetsad men även något förvirrad. Mannen stegade fram mot henne och tog tag i hennes högra hand.

– Vänd dig om. Händerna bakom ryggen, sa han.

Eva gjorde som hon blev tillsagd. Hon kände den kalla metallen mot sina handleder när han knäppte ihop hennes händer med handfängsel. Hon hörde att hans andning blivit häftigare och han stod tätt bakom henne. Han tryckte sig mot hennes bakdel medan hans händer rörde sig från hennes händer upp längs hennes armar.

– Är det det här du vill, frågade han henne.

Eva nickade samtidigt som hon pressade ut ett “mmhm”. Hans stora händer omfamnade hennes bröst utanpå hennes blus. Hon kände hans varma andetag i hennes nacke och på hennes hals. Hon kände hur hans läppar kysste hennes hals. Hon rös till av njutning och hennes underliv började fuktas. Hans händer smekte henne över brösten, han förflyttade en hand nedåt magen medan han höll den andra över hennes hals. Han tog ett grepp om hennes blusöppning och ryckte till. Hennes knappar sprätte upp och blottade hennes mage och BH. Han smekte in handen under hennes BH och kupade handen runt hennes bröst. Han masserade samtidigt som han kysste hennes nacke och hals. Hans fingrar lekte med hennes nu styva bröstvårta och hon började sakta trycka sig sin bakdel tillbaka mot honom.

Han smekte sig nedåt tills han kom till Evas byxlinning. Hans fingerar lekte längs kanten innan han tog ett tag om knappen på Evas jeans och knäppte upp dem. Han drog ned hennes gylf och trevade med fingrarna på hennes trosor innan hon kände att han hittat in under dem. Hon lutade sig bakåt mot honom och vilade sitt huvud mot hand axel. Hans hand sköts in under hennes trosor och hon kände hand handflata glida över hennes venusberg. När hans fingrar nådde hennes klitoris utgav hon ett lätt stön. Hans pekfinger masserade hennes klitoris. Hans fingrar sökte sig ännu längre ned och när Eva särade på benen kunde han känna hur våt hon hade blivit. Hennes trosor var alldeles blöta i grenen. Mannen tog ur sin hand från hennes trosor och puttade henne framåt över bilen. Han tog ett grepp kring hennes byxor och trosor och drog ned dem. Eva kände sin nakna rumpa blottas och hur den svala brisen ute smekte hennes skinkor. Hon kände mannens fingrar leta sig in mellan hennes ben. Hans fingrar masserade återigen hennes klitoris innan ett letade sig in inuti henne. Han tryckte in fingret i henne och hon stönade till. Han förde det ut och in några gånger innan han tryckte in ett till. Eva stönade högre nu. Mannen blev orolig att någon skulle höra eller se dem så han knäppte upp Evas handbojor och beordrade henne att följa med. Eva drog upp sina byxor så pass att hon kunde gå och följde efter mannen. Bakom rastplatsens toaletter var det mörkt, men utomhus var det inte så mörkt att det inte gick att urskilja varandra.

Mannen tryckte upp Eva mot väggen bakom toaletterna. Han kysste henne häftigt och hon kysste honom tillbaka. Hans hand hade återigen letat sig ned mellan hennes ben och han fingrade henne med lagom hårt beröring. Eva kände orgasmen byggas upp inom sig, men än ville hon inte vara färdig. Hon tog tag i mannens arm och drog den upp ur sina trosor. Eva hukade sig ned framför mannen och började knäppa upp hans skärp och knäppning på byxorna. Eva tog ett grepp kring mannens kalsonger och drog ned. Hon möttes av en trimmad buske med hår ovanför kukroten. Hon sträckte ned sin hand och greppade ett tag kring hans kön. Med ena handen höll hon ut hans kalsonger samtidigt som hon med andra drog ut hans kuk som nu var stenhård. Eva lutade sig framåt och förde hans kuk mot sin mun. Hon slät sina läppar kring ollonet och började försiktigt och sakta att suga in den i munnen. Mannen som nu stönade högt lade sin hand bakom Evas huvud och började trycka på.

Eva sög in hela kuken i munnen så den bottnade i halsen och mannen gav ut ett djupt stön. Evas mun vattnades av saliv som började rinna ut från mungipan. Eva lekte med tungan kring hans ollon vilket verkade göra honom galet upphetsad. Hon sög och slickade kuken om vartannat samtidigt som hennes hand runkade den upp och ned i takt. Mannen drog sig plötsligt undan och ut ur hennes mun. Han drog ned byxorna och kalsongerna till knäna och sa åt henne att ställa sig upp. Hon gjorde som hon blev tillsagd.

– Vänd dig mot väggen, sa mannen skarpt.

Eva fortsatte lyda och ställde sig med ansiktet vänd mot väggen. Hon stödde sig mot väggen med sina händer och väntade ivrigt på att äntligen bli knullad. Mannen tog ett grepp kring Evas byxor och trosor och drog ned dem. Hans hand letade sig in mellan hennes ben och de möttes av hennes kön som var rejält blött nu. Han smekte hennes fitta några gånger innan hon kände att han förflyttade sig ännu närmre. Då kände hon hans kuk mot sin fitta och hur den trängde in i henne. Hon svankade mer och stönade till när han trängt in helt i henne. Han rörde sig sakta in och ut några gånger innan han med en kraftfull stöt trängde in. Han stötte in och ut ur henne med hårda juck vilket gjorde henne otroligt upphetsad. Det var obeskrivligt skönt. Eva kände orgasmen närma sig igen, den här gången välkomnade hon den. Hon orkade inte hålla emot längre, hon ville bara komma och känna den härliga känslan. Mannen bakom henne frustade och stönade, hon kunde höra att han också var nära. Han lade sin hand på hennes axel och tryckte sig ännu hårdare in i henne. Det räckte för att Eva skulle komma.

Orgasmen var där och hon stönade högljutt ut den. Mannen frustade ännu mer bakom henne när hon kom och efter några juck kände hon hur hans stötar var ryckigare för att avta i styrka. Hon stod svankande och lutande mot väggen med händerna som stöd och hon kände att hennes ben snart inte skulle bära henne längre. Mannen drog sig ur henne och backade bakåt. Eva rätade upp sig och kände hur hennes rygg värkte, men det var det värt. Hon drog upp sina byxor och trosor, hon kände hur mannens säd rann ur henne och ned i trosorna. De var totalt genomvåta nu och hennes underliv pulserade fortfarande. Mannen som nu hade stoppat in sin kuk i kalsongerna igenom och knäppt byxorna gick fram till Eva och gav henne en lång kyss. De gick tillbaka till sina bilar där de sa adjö.

– Jag hoppas vi ses igen, sa Eva.

– Det ska vi se till att göra, men nästa gång behöver jag förhoppningsvis inte stoppa dig i trafiken och ge dig bestraffning för ditt agerande, sa mannen och flinade mot Eva.

– Om det är så här du bestraffar ska jag nog se till att göra fler olagligheter, svarade Eva och skrattade till.

– Då kanske jag måste bestraffa dig hårdare för varje gång, sa mannen.

– Det ser jag fram emot, svarade Eva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.