Kategorier
Fantasier Hetero Lesbiskt Trekant

Fantasierna fortsätter || del 2

När jag öppnade ytterdörren till vårt hem kände jag hur pulsen steg och hjärtat började slå hårdare. Jag vred om nyckeln i låset tills det klickade till och drog ned handtaget. Just där och då började jag bli tveksam och tusen tankar började snurra i huvudet – ska vi göra det här? Kommer jag klara av det? Vill jag det här?

Jag kände en liten knuff i ryggen och insåg att jag fortfarande stod med dörrhandtaget nedtryckt men utan att ha öppnat dörren och gått in. Det var Mirjam som knuffat till mig och både hon och min kille stod bakom mig med ansiktsuttryck som undrade vad jag höll på med. Jag gick in och klädde av mig. Jag och Mirjam satte oss på soffan medan min kille gick in i köket och hällde upp vin åt oss. Vi satt sedan på soffan ett tag och drack vinet. Min kille kopplade upp sin mobil till högtalarsystemet och satte igång lite dov musik att ha i bakgrunden. Jag kände Mirjams blickar bränna på min varma hud och jag kunde se åtrån i hennes ögon, hon ville ha mig och ju mer avslappnad jag blev ju mer ville jag ha henne, men det skulle jag inte få.. inte den här gången. Efter några glas vin blev Mirjam otålig och ställde sig upp. Hon gick bort till min kille som satt i fåtöljen och lade sina händer på hans axlar. Hon smekte dem nedåt över hans bröst och fortsatte ner över magen. Under hela tiden var hennes blick fastspänd på mig, jag kunde skymta ett leende framträda på hennes läppar ju längre ned hon kom på hans kropp.

När hennes fingrar gled över hans bula höll jag andan och pulsen donade i mina öron. Men så kände jag det där bekanta pulserandet mellan benen, den där känslan när det kittlar i klitoris och fittan gör sig redo att ta emot något. Jag lutade mig bakåt med vinglaset mot läpparna, jag sippade på vinet under tiden som jag tittade på dem. Mirjam hängde över fåtöljen för att komma åt min kille och hans kuk. Hennes fingrar fortsatte att leka över hans bula för att sedan knäppa upp knappen och dra ned hans gylf. Jag kunde se hur kåt min kille blivit, det syntes tydligt i både hans ansikte. Då tog han tag i Mirjams ena handled och förde henne fram från fåtöljen, han drog henne intill sig och förde sedan sin hand ned mellan sina ben. Fram ur hans byxöppning drog han fram sin kuk, det syntes hur hård den var och svajade fram och tillbaka när han släppte taget om den. Han tog Mirjams hand och förde den mot sin kuk. Hennes hand greppade kring den och hon började föra upp och ned, långsamt. Min kille stönade till och lutade huvud bakåt mot ryggstödet på fåtöljen. Jag fortsatte sippa på mitt vin med min blick fäst på dem. Min fitta hade nu börjat pulsera och jag fick svårt att hindra mig själv att inte röra den.

Mirjam hukade sig ned framför min kille och när hennes läppar omslöt hans kuk stönade han ut ett ännu högre stön. Han la sin hand på hennes bakhuvud och förde det metodiskt fram och tillbaka. Han fäste sin blick vid mig under tiden som Mirjam sög och slafsade på hans kuk. Han förde hennes huvud djupare och djupare ned för varje sug hon gjorde och jag kunde höra när hans kuk bottnade i hennes svalg och hur hon kväljde till. Min kille ställde sig då upp och flyttade sig och Mirjam närmre mig.

– Vill du smaka? frågade han.

Mirjam fortsatte suga hans kuk där hon satt på knä framför honom. Hon sög som om hon aldrig hade fått smaka kuk tidigare och hennes hunger efter min kille tände till det rejält för mig. Jag nickade mot honom och han sträckte fram sin hand som jag greppade tag om. Han drog mig upp ur soffan och jag placerade mig på knä bredvid Mirjam. Han drog ut kuken ur hennes mun och in i min. Den var kladdig och hal som en ål när jag fick in den i munnen, men så hård som jag aldrig känt den tidigare. Han knullade min mun under tiden som Mirjam smekte min rygg. Sen drog han sig ur min mun och tog både mig och Mirjam i hand. Vi ställde oss upp och han förde oss in i sovrummet.

– Lägg er på sängen, sa han bestämt.

Vi var på väg att lägga oss på sängen när han fortsatte:

– Nakna…

Vi klädde av oss och när jag såg Mirjams nakna kropp framför mig blev jag ännu mer upphetsad. Hennes bröst gungade när hon rörde sig och hennes stora rosa bröstvårtor pekade rakt ut, de påminde lite om geléhallon tyckte jag. Min blick vandrade nedöver hennes kropp och stannade på hennes fitta. Hon hade en tofs med ljust hår på hennes venusberg men rakat på sidorna. Mirjams blick vandrade över min kropp också, först över mina små toppiga bröst och sen nedåt mot min helrakade fitta. Vi lade oss på sängen bredvid varandra, att hålla händerna borta från Mirjam var svårt. Jag ville så gärna smeka över hennes kropp och få känna hennes fitta igen.

– Värm upp henne åt mig, sa min kille åt mig. Han stod nu vid fotändan av sängen och runkade sin kuk.

Jag gjorde som han sa utan att tveka. Min hand smekte ned över Mirjams mage och hennes tofs med hår kittlade mina fingertoppar när de gled över och vidare mot hennes klitoris. Med två fingrar och ett lätt tryck masserade jag hennes klitoris sakta, den hade svullnat rejält sen sist och var mycket hårdare. Jag förde mina fingrar mot hennes öppning, hon var otroligt våt och mina fingrar gled lätt mellan hennes blygdläppar. Jag lekte med fingertoppen kring hennes öppning och förde sen in min finger inuti henne och hon kved till.

– Smaka på henne, sa min kille.

Åå ja, jag ville inget hellre just nu. Jag förflyttade mig och ställde mig på alla fyra mellan Mirjams ben. Jag lät min överkropp falla ned över hennes fitta och kysste hennes ljumske. Jag lät tungan glida över hennes ljusa tofs och sen ned över hennes klitoris. Min kille stod bakom mig och runkade medan han tittade på oss. Jag vickade lite sexigt och sakta på rumpan som jag vet att min kille gillar och kände då hur hans finger gled från min slidöppning ned över min klitoris och han kunde känna hur våt min fitta hade blivit, den hungrade efter stimulans. Jag slickade och sög på Mirjams klitoris under tiden som jag lät en finger glida in och ut ur henne. Hennes stön hade blivit högre och när det lät som det skulle gå för henne avbröt min kille oss.

– Sätt dig i fåtöljen där borta, sa han åt mig.

Jag gjorde lydigt som han sa och satte mig i fåtöljen bredvid sängen. Den som han suttit i när jag blev knullad av David. Min kille tog Mirjam kring höften och vände henne om, så hon stod på alla fyra vänd mot mig. Han ställde sig på knä bakom henne och jag kunde se i Mirjams ansikte när hon kände hans ollon mot sin öppning, hennes blick blev intensivare och hon öppnade munnen några millimeter. När han tillslut trängde in i henne öppnade hon munnen mer för att andas ut ett stön. Hon slöt sina ögon och njöt. Min kille knullade henne hårt och la en hand på Mirjams axel. Hans blick var dock fäst på mig, jag satt i fåtöljen och smekte mig själv under tiden han knullade Mirjam. Han stönade och frustade för varje gång hans kuk bottnade i henne och det tände mig rejält.

Jag la upp ena benet på fåtöljens armstöd så att han kunde se min glansiga fitta som safterna, bokstavligt talat, rann ur från. Jag masserade min klitoris med två fingrar under tiden som jag tittade på dem. Mirjams överkropp hade sjunkit ned men med rumpan kvar uppåt, jag såg att hon greppade hårt kring lakanet i sängen och det gav mig en hint om att hennes orgasm var nära. Jag hörde hennes stön öka i både volym och antal tills hon nästan skrek ut orgasmen. Hennes kropp förlorade styrka och min kille hjälpte till att hålla henne uppe samtidigt som han fortsatte att stöta in i henne. Inte långt efter att Mirjam kommit såg jag att min kille också var nära, hans mun hade öppnats och hans ögon hade blivit spända och glansiga. När jag såg att han var nära så gick det för mig också. Vi kom nästan samtidigt i starka orgasmer, fortfarande med våra blickar fästa vid varandra. När han var klar drog han sig ur Mirjam och styrde stegen mot toaletten. Jag och Mirjam började klä på oss under tiden. När min kille kom ut från toaletten sa vi adjö till Mirjam och tog ytterligare ett glas vin innan vi la oss för att sova.

– Tanken var ju att du inte skulle få komma, sa han retsamt till mig.

– Jag kunde inte hjälpa det, jag blev så himla kåt av att se er, svarade jag.

– Nästa gång kanske jag får binda fast dig då så du inte kan, sa han och log mot mig.

Det pirrade i magen vid bara tanken. Jag hade aldrig blivit bunden förut och det lät spännande.

– Ja du får nog göra det. Och gärna inom en snar framtid, sa jag och log retsamt tillbaka.

Fortsättningen på deras fantasier kommer inom kort …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.