Kategorier
Analt BDSM Hetero Sexleksaker

Daddy

Detta är ett utdrag från en längre novell jag har skrivit som kommer publiceras här vid ett senare tillfälle. Varsågoda så länge!

– Vill du ha mig?

Du frågar även om du redan vet svaret, du vill bara höra mig säga det. Höra mig böna och be om att få ta emot din kuk i mig. Driva mig till vansinne av en hunger och längtan efter den.

Jag känner din handflata mot min skinka. Du stryker så lätt att jag knappt känner beröringen, men likväl hettar det till i ansiktet och pulsen börjar öka. Det kittlar i magen och ned mellan benen när du stryker din handflata från ena skinkan till andra. Och där kom första smisket! Jag stönar till av njutning men repet som håller mig fast framåtlutad över bordet gör det omöjligt för mig att röra mig.

– Jag frågade om du vill ha mig?

Den här gången var hans röst mycket mer bestämd. Jag kvider ut ett “Ja, snälla” mellan mina andetag.

Det är mörkt, ögonbindeln framför mina ögon gör det kolsvart och jag har ingen aning om vad du planerar att göra mot mig. Men det skrämmer mig inte, det gör mig upphetsad. Jag känner mig hjälplös, men så innerligt kåt. Jag litar på dig och jag vet att du kan få mig att njuta som ingen annan kan, men då måste jag vara snäll och lydig. Jag gör alltid som du säger, aldrig några invändningar eftersom att jag vet att jag måste vara duktig för att få belöning.

Jag hör dina fotsteg bakom mig, jag hör dina andetag bli ljudligare eftersom det gör dig så upphetsad att se mig fastbunden och hjälplös. Du smiskar till ett par gånger tills mina skinkor börjar svida, men ack så skönt det är. Du fortsätter genom att smeka. Men sen greppar du tag och särar på dem. Jag kan känna dina varma andetag mot min öppning, du dröjer kvar ett tag innan jag känner den varma fuktiga tungan massera och stimulera mig. Du gör mig redo… redo att ta emot.

Din tunga pressas mot min anal och jag stönar, stönar av hur skönt det är och för vad som komma skall. Jag känner ditt finger pressa sig in i mig, mjukar upp min muskel och gör mig redo. Du tar det sakta och försiktigt, du tar tid på dig att bygga upp upphetsningen för oss. Jag njuter av varenda sekund extra du tar på dig att göra mig redo. Du för in en finger till och nu börjar jag bli redo.

– Duktig flicka, nu är det dags.

Jag känner det kalla materialet mot min öppning, till en början tar det emot lite. När det passerar den tjockaste delen av pluggen värker det till lite, men det går snabbt över när den glidit in. Jag stönar till av välbehag. Jag känner mig fylld och nöjd.

Jag hör att du förflyttar dig i rummet, att du ställer dig framför mig. Du tar tag i min haka och stoppar in din tumme i min mun. Du öppnar min mun och jag känner ditt ollon mot mina läppar. Du tar den längsmed läpparna och jag vet att jag inte får slicka på den. Du styr och jag gör som du säger, men det är så svårt för jag vill smaka på den. Äntligen för du in den i min mun, först en liten bit bara så min tunga nuddar ollonet. Sen för du in resten och beordrar mig att suga. Jag gör självklart som du säger och suger på din härlighet. Jag känner smaken av din försats som gör mig ännu mer upphetsad, jag älskar att göra dig kåt.

Du tar ett tag kring mitt bakhuvud och för in din kuk så långt du kan. Jag vet exakt hur jag ska göra för att inte kräkas, för jag är en duktig tjej som har lärt mig det. Men du tar mig lite för hastigt så jag råkar kväljas när din kuk bottnar i mitt svalg. Men det verkar du gilla för du fortsätter att trycka den så långt bak du kan. Jag kan känna hur mitt saliv fått en tjockare konsistens och hur din kuk drar med sig strängar av saliv varje gång du drar dig ur min mun. Saliven rinner nedför min haka och kladdar ut sig runt min mun. Jag älskar när du tar för dig av mig och behandlar mig som din alldeles egna knulldocka.

Du förflyttar dig igen och ställer dig bakom mig. Jag känner hur du trycker lite på pluggen, för den några millimeter ut och sen in igen. Plötsligt tränger du in i min fitta och jag stönar högt, väldigt högt. Din kuk bottnar i mig och tillsammans med pluggen känner jag mig helt fylld nu. Du vet exakt hur jag vill ha det. Även om det är du som bestämmer här gör du allt för att tillfredsställa mig.

Du drar dig ur mig, väntar några sekunder och sen pressar du dig in igen. För varje gång du stöter in i mig bygger du upp en otrolig orgasm. Du känner mig så väl nu att du kan höra på mina andetag när jag är på väg att komma. Så du slutar alltid i sista sekund för att göra mig galen, galen efter mer. Du älskar att höra mig böna, att be om mer. Jag kan inte få nog av dig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.