Kategorier
BDSM Hetero

Härskarinnan – akt 1

Även den här novellen är skriven av vår anonyme författare som tidigare skrivit novellerna om Siri. Precis som författarens tidigare noveller är även denna välskriven och upphetsande, precis som vi gillar det! Trevlig läsning!

Du har bundit mig vid pallen. Ett bomullsrep, cirka 5 mm i diameter, omsluter min kuk och min pung. Testiklarna är delade i två, och repets båda ändar går till pallens bakre ben. Jag ligger på knä och kan inte röra mig. Mitt präktiga stånd gör nästan ont, och repet gör att inget blod kan lämna, jag kommer att ha stånd tills du befriar mig.

Som vanligt är du klädd i hårt knuten korsett, svarta stayups med söm, höga klackar, håret i sträng knut, läpparna blodröda.

Du sätter Dig, med breda ben på pallen, och börjar långsamt smeka Dig själv.

I ena handen har Du Dina trosor, som Du regelbundet för in och väter.

Jag har då bara en önskan, att få ha min tunga i Dina ljuvliga öppningar, men jag når inte fram. Eftersom jag bara får svara jakande eller nekande, alternativt tacka Dig, kan jag bara visa vad jag önskar med tunga och bedjande ögon, som en väldresserad hund.

I stället för att flytta Dig närmare mig sätter Du en klack i min rygg, den andra foten mot min mun, för att kyssa.

Efter vad som känns som en evighet makar Du Dig närmare och äntligen når jag fram till Din underbara rosett och Ditt ljuvliga sköte. Det spänner mycket i repet, men jag lyckas. Länge, länge låter Du mig slicka och bearbeta, men till slut säger Du att det räcker. Du för än en gång in Dina trosor i skötet, och låter även en del av tyget gå in i rosetten. Sedan kramar Du ihop trosorna och trycker in dem i min mun.

Med neutral, något kall röst säger Du att det är dags för akt två, och förklarar vad den innebär, efter att ha fyllt på vatten i glaset som står på bordet och svept det. Du har redan druckit mycket vatten, och jag vet varför: Innan denna kväll är slut kommer jag att få din mousserande, gyllene nektar i min mun,

Du säger att det varit länge sedan, att jag gjort mig förtjänt av en riktig disciplinering, men att Du inte på något sätt behöver förklara Dina motiv för mig, det räcker att Du, som Härskarinna, känner för det.

Du förklarar att det kommer att bli mycket utdraget och smärtsamt, att protester är helt meningslösa, dessutom kommer det bara att bli värre då, framförallt om jag försöker få ut trosorna från min mun.

Du säger också att vi har all tid i världen på oss, och att Du inte kommer att ge Dig förrän tårarna rullar på min kind. Men också att Du mycket väl kan få för Dig att fortsätta även efter det. Det beror helt på vad Du känner för då.

Tankar och känslor avlöser varandra i mitt huvud. Jag längtar, jag bävar, jag dyrkar, och jag vill vara en duktig slav, som klarar disciplinering utan protester.

Sedan kommer första rappet, hårdare än jag minns från tidigare sessioner, och jag är förlorad i tid och rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.