Kategorier
Fantasier Lesbiskt Onani

Vågade Vera

– Äntligen sommarlov! Utbrast Cissi när hon och Vera gick ut genom entrédörrarna från universitetet.

– Har du packat och är redo att åka imorgon vid 11-tiden? Frågade hon sen.

Vera nickade och svarade att hon absolut skulle vara redo. De skulle åka till Cissis familjs sommarstuga någon vecka och ta det lite välförtjänt lugnt.

– Perfekt! Men då syns vi imorgon, sa Cissi innan de sa hejdå och skiljdes åt.

Vera gick hem och packade resten som hon behövde ha med imorgon. Sen fyllde hon badkaret och tog ett glas vin. Under tiden badkaret fylldes stod Vera framför badrumsspegeln och studerade sin kropp och sippade på vinet. Hon smekte med ena handen över magen och ned längs hennes lår. Hon tittade på sina bröst, hon undrade varför hon mått så dåligt över dem när hon var yngre. Visst var de stora och när de fick vara fria så hängde de lite, men det var inget hon mådde dåligt över nu. Det var vackert på något sätt att de var så naturligt stora, och då fick man räkna med lite häng. Även hennes bröstvårtor och vårtgårdar var stora, de var mörkrosa nästan så att de drog åt det bruna hållet. Hon drog sin fingertopp lätt över ena bröstvårtan och såg hur den började forma sig och styvna. Hon fortsatte vandra med blicken över sin kropp och ned mellan benen. Hon såg busken mellan sina ben som täckte hennes venusberg, det mörka håret var format som en triangel. Hon smekte lätt med sin hand över sitt underliv och kände håren sticka in mellan hennes fingrar. Det välkända pirret uppstod och hon förde in ett finger mellan sina blygdläppar och kände att hon redan var våt. Hon stod framför spegeln och smekte sin klitoris. Hon gillade det hon såg, hon gillade sin kropp och den sexuella upphetsningen det gav henne. Sen tonåren har Vera varit väldigt sexuell. Nakna kroppar började tidigt att intressera henne och hon utforskade mycket med sin egen för att lära sig vad som gjorde henne kåt. Vera la sig i badkaret och fortsatte smeka sin fitta. Hennes fingrar lekte mellan blygdläpparna för att sedan föras in djupt inuti. Vera kände hur varmt och mjuk hennes slidväggar var och det gjorde henne ännu mer upphetsad. Hon visste precis hur hon skulle göra för att uppnå maximal njutning, något hon gjort otroligt många gånger. Hon förde in två fingrar i sig och började sakta att röra fingrarna uppåt för att stimulera g-punkten. Hon kände direkt när hon var på rätt ställe och fingrade sig själv till en orgasm.

När hon kom upp ur badet såg hon att hon fått ett sms från Cissi. I meddelandet stod det att Cissis yngre bror skulle följa med till lantstället tillsammans med en av hans kompisar. Vera har träffat på Cissis bror tidigare och hon minns att han är otroligt attraktiv. Robin, som Cissis bror heter, är 17 och ska fylla 18 nästa månad. Han är alltså 3 år yngre än Vera och Cissi, men det har inte hindrat Vera från att använda Robin i sina fantasier när hon smekt sig själv. Nu kanske det fanns en chans att fantasierna skulle bli verklighet.

Cissi hämtade upp Vera strax efter kl11 och de hade en timmes bilresa dit. Cissi berättade att Robin och hans kompis skulle komma senare så vi hade lite egentid i stugan innan de kom. Perfekt tänkte Vera som återigen var lite upphetsad och kände att hon behövde låna toaletten en liten stund när de kom fram. De svängde in på uppfarten till stugan och parkerade. Stugan låg lite avskilt med en hög syrenhäck runtomkring. De bar in sin packning och tog sedan ett varsitt glas vin under tiden som de bytte om till badkläder. Cissis familj hade nämligen en jacuzzi ute på baksidan som de skulle avnjuta ett litet tag. Vera började klä av sig för att byta om. Hon tog av sig sin topp och sina shorts och lade då märke till Cissis blick som var fast på hennes kropp. Eftersom Vera är så bekväm i sin kropp hade hon inte en tanke på att skyla sig när hon skulle byta om. Hon gillade även uppmärksamheten, det gjorde henne upphetsad att någon kollade in hennes kropp. Hon fortsatte därför med att även knäppa upp sin bh och slängde den på sängen samtidigt som hon vände sig om så pass mycket att hon var säker på att Cissi kunde se hennes ena bröst. Hon såg att Cissi försökte kika försiktigt och i smyg, hon trodde nog att Vera inte märkt något. Vera fortsatte därför att ta av sig sina trosor och vände sig helt om mot Cissi. Hon såg i Cissis ansikte när hennes ögon föll över hennes kropp att hon rodnade och kände sig lite generad, men Cissi kunde ändå inte slita blicken från Veras kropp.

– Här, kan du hjälpa mig att knäppa och knyta den här? frågade Vera och sträckte fram bikinitoppen till Cissi,

Cissi hajade till och kom på sig själv med att stirra på Vera, från hennes stora bröst som gungade framför henne till hennes mörka buske mellan sina ben.

– Aaa, visst! Sa Cissi och fumlade med bikinitoppen.

Hon lade bikinitoppen runt midjan på Vera och när hennes fingrar kände Veras mjuka hud kände Cissi hur hennes puls ökade. Hon knäppte spännet baktill och hennes blick vandrade ned över Veras rygg och ned mot hennes rumpa. Den var stor, rund och välformad. Vera hade så kvinnliga kurvor, raka motsatsen till henne själv som var platt som en pannkaka. Vera tog banden och förde dem runt sin nacke och höll sedan upp håret. Cissi knöt banden i en rosett och backade sedan bakåt.

– Så, klart.

Vera vände sig om igen och Cissi kunde verkligen inte undgå från att titta på Veras underliv igen.

– Visst är den snygg, utbrast Vera.

Det tog några sekunder för Cissi att inse att hon varken svarat på Veras fråga och heller inte slutat titta på den lilla busken mellan Veras ben.

– eeehhm, ja den var jätte snygg, sa Cissi och vek undran blicken. ’

Vera kände hur hennes självförtroende ökade ju mer Cissi kollade in henne. Det ökade självförtroendet gjorde henne upphetsad. Hon älskade att känna sig åtrådd. Vera tog tillslut på sig sina bikinitrosor och när hon var klar såg hon Cissi stå och försöka få på sig sin bikini med en handduk på sig i ett försök att skyla sig. Vera log och gick fram till Cissi.

– Ska jag knyta åt dig också? Frågade hon.

Cissi nickade och höll upp sitt hår med ena handen och bikinisnörena i andra. Vera ”råkade” då att stöta till handduken som var virad runt Cissis kropp som gjorde att den föll ned till golvet. Vera stod tätt bakom Cissi och banden till bikinin och knäppte den på Cissis rygg. Hon drog sedan sina fingrar sakta och så lätt tryck att det kittlade i fingertopparna upp till Cissis nacke där hon knöt snörena kring nacken. Hon kände att Cissi var spänd och hon ryckte till ett par gånger när deras hud mötte varandra. När Vera flyttade sig lite tillbaka skyndade sig Cissi att plocka upp bikinitrosorna från golvet och drog på sig dem. Hon log lite generat mot Vera när hon tog upp sin handduk från golvet och hände den över sin arm. Men Vera kunde se åtrån och upphetsningen i hennes ansikte, hon var också jätte kåt. Det här skulle verkligen bli en intressant vecka med många kommande orgasmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.