Kategorier
Fantasier Hetero Kinky Onani Trekant

När fantasi blir verklighet


Det hade gått ett tag sen han berättat sin fantasi och ju mer jag tänkte på det ju mer säker var jag på att vi skulle genomföra det. Vårt sexliv hade ju fått en attraktions-boost sen han berättat sin fantasi för mig och nu fick det bära eller brista. Vi båda var med på det och nu var vi vid stadiet för genomförande. Vi var ett par som ofta var ute och festade, vi var unga och galna. Men vi behövde ju hitta en man för att förverkliga hans fantasi. En kväll på krogen satt vi vid ett bord och ämnet kom upp igen, våra vänner hade inte kommit än så vi passade på att diskutera saken.

– Jag vill att vi gör det ikväll, sa jag till honom.

Han var tyst ett tag och sa sedan:

– Okej, men jag bestämmer vilken kille du ska göra det med, okej?

Jag log mot honom och han besvarade leendet med sitt fantastiska busiga leende tillbaka. Vi studerade människorna på krogen men kunde inte hitta någon som föll i smaken. Jag frågade honom om några killar som verkade ha en svensexa några bord bort men han skakade bara på huvudet. Våra vänner kom strax därefter och vi umgicks några timmar med dem. Efter några shottar och drinkar var vi båda lite berusade och jag var tvungen att springa på damernas. Jag sa åt min kille att vänta där och begav mig mot toaletterna.


Jag gick in på toan men innan jag hann stänga dörren satte någon en fot i mellan, jag kände igen skon direkt och öppnade dörren igen. Min kille stod utanför och samtidigt som jag backade bakåt följde han efter in. Han tryckte upp mig mot dörren och vi hånglade ett tag. Hans händer letade sig in under min klänning och stannade upp en sväng när han insåg att jag inte hade några trosor på mig. Han flyttade sig några centimeter bakåt och tittade på mig. Jag log busigt mot honom och han log tillbaka, glad över det han upptäckt. Han slängde upp ena mitt ben på handfatet och hukade sig. Han drog upp mig tighta klänning och började slicka mig. Hans tunga masserade min klitoris och han sög på mina blygdläppar. Det var så skönt och jag stönade högt, musiken var ändå så hög utanför så ingen kunde höra oss. Han slickade min fitta frenetiskt och sög i sig mina safter. Jag tog tag i hans huvud och tryckte det mot min fitta när jag var nära att komma men då slutade han. Han ställde sig upp och sa:

– Tänk på det där i natt.

Och så öppnade han dörren och gick. Jag stod kvar, sexuellt frustrerad och så kåt. Men det gjorde hela saken bättre nu, jag skulle ge vad som helst för en kuk nu.

Jag gick tillbaka till vårt bord när jag var klar på toan och såg att min kille stod och pratade med en annan kille vid baren. Jag blev otroligt nyfiken vem denna killen kunde vara och gick därför fram till dem.

Min kille presenterade mig och jag fick veta att killen framför mig var en gammal klasskompis från gymnasiet. De hade tydligen varit bästa vänner då och gjort allt tillsammans, med betoning på allt. Min kille kollade på mig och jag kunde se i hans blick att han hade bestämt sig. Jag småpratade med David, som han hette, ett tag innan jag ursäktade mig och gick tillbaka till vårt bord där våra drinkar stod. Våra vänner undrade vem den snygga killen var som vi pratat med och jag berättade vem han var. Och visst var han snygg, inte lika snygg som min kille då, men ändå helt okej. Jag vet inte riktigt varför min kille valde just honom, kanske för att han kände honom sen tidigare eller kanske för att han visste att han var snyggare än David, men jag var inte i läge att ifrågasätta. Jag ville göra min kille nöjd och få honom att njuta, oavsett vad det innebar. Min kille pratade med David ett tag till innan de skakade hand och sa hej då. Han kom bort till oss igen och våra vänner var då beredda på att bege sig hemåt då de hade druckit på tok för mycket. Jag och min kille stannade ett tag till innan även vi begav oss hemåt. Vi promenerade hem och under hela vägen flirtade vi och gjorde sexuella inviter åt varandra så vi båda blev så upphetsade. En gång stannade vi till vid ett skogsparti och jag tog hans hand och förde in den under klänningen.

– Känner du hur våt jag är? Otroligt hur kåt du kan göra mig, sa jag.

Min kille bara skrattade och smekte mitt underliv. Han förde in två fingrar i mig och masserade klittan med tummen. Han drog dem ur mig och förde dem mot mina läppar. Han drog dem över mina läppar och sen in i munnen. Jag sög av hans fingrar och med våra blickar fästa mot varandra. Sen skrattade vi och fortsatte promenaden hem. Jag var inte säker på om det var i natt det skulle hända eller inte, min kille hade inte berättat något mer om hur det skulle bli så jag väntade förväntansfullt. Oavsett om det bara skulle bli han och jag så var jag lika nöjd ändå, hans kuk var magnifik och kunde få mig att komma flera gånger på raken.


Vi kom hem och han sa åt mig att gå in i sovrummet och klä av mig. Jag gjorde som han sa och lade mig i bara trosor inne på sängen. Han kom in med två glas vin och gav det ena till mig. Vi drack upp vinet under tiden som vi pratade och skrattade åt allt möjligt. När vi druckit upp tog han glasen och reste sig ur sängen. Han ställde glasen på nattduksbordet och satte sig på stolen bredvid sängen.

– Ta på dig själv, sa han.

Jag gjorde som han sa och vände mig mot honom. Jag särade på benen och smekte min fitta så sensuellt och passionerat jag kunde. Han började smeka sin kuk utanpå byxorna under tiden han tittade på mig. Jag smekte min klitoris och tog sedan upp min hand, slickade på mina fingrar och fortsatte sedan smeka mig själv. Jag bytte ställning och ställde mig på alla fyra med rumpan mot honom. Jag vickade på rumpan och drog min hand över mina skinkor. Jag såg att han sjönk ned på stolen och satte sig bekvämt. Jag lade ned min överkropp i sängen och stötte mig på min axel. Jag förde in ena handen mellan mina ben och smekte min fitta. Jag förde in två fingrar och pullade mig själv framför honom. Jag tyckte det här var väldigt upphetsande men jag var så sugen på kuk nu. Kvällens retningar hade fått mitt underliv att värka av förväntan och upphetsning, min klitoris var så känslig att minsta beröring fick mig att rycka till. Mitt underliv rann av kåthet.


Jag hörde då sovrumsdörren öppnas och in kom David. Han var naken och hans hårda stående kuk pekade rätt ut. Jag tänkte precis flytta på mig när min kille sa åt mig att stå kvar så. Sen sa han åt David att gå och känna på mig. David gjorde, om än lite tveksamt, som min kille sa. Han rörde sig mot mig och stod bakom mig. Han la sin hand på min skinka när jag stod där på alla fyra. Han smekte över den och närmade sig mitt underliv. Hans fingrar nuddade försiktigt min klitoris vilket fick mig att rycka till och han stannade till för ett ögonblick innan han fortsatte att utforska mitt underliv. Han särade på mina blygdläppar och såg hur glasig och våt den var. Hans pekfinger masserade min öppning och han förde sedan in det i mig. Han pullade min fitta ett tag och jag kände att orgasmen redan var på väg. Jag var själv förvånad för det brukar inte gå så snabbt. Men han slutade precis innan och jag hörde min kille säga något till David. David nickade och gick runt sängen. Jag flyttade på mig och han lade sig på rygg tvärs över sängen med huvudet mot min kille.

– Rid honom, sa min kille.

Jag gjorde som jag blev tillsagd och satte mig gränsle över David. Han tog ett grepp om sin kuk och jag lyfte mig upp och han styrde den mot min öppning. Jag sjönk sedan ner på den och kände hur hans kuk bottnade i mig. Jag började röra mig upp och ned och red hans kuk med mina händer på hans bröst. Jag blundade och njöt men då sa min kille åt mig att titta på honom. Han ville inte att vi skulle släppa varandra med blicken, han ville se min njutning. Jag fäste blicken i hans. Davids kuk var så skön att jag inte kunde motstå att stöna. För varje gång den trängde in i mig stönade jag högt och jag såg att min kille njöt av att se mig bli tillfredsställd. Vi bytte sedan ställning så David tog mig bakifrån, fortfarande vänd mot min kille så han kunde se mitt ansikte. Han såg hur jag njöt varje gång David stötte in i mig och han kunde både se och höra att min orgasm inte var långt ifrån. Vi bytte ställning återigen och stod nu precis framför min kille. Stod böjd över sängen med ena benet mot sängen och David stod bakom mig. Han tryckte in sin kuk i mig och hann bara knulla mig ett kort tag innan jag kom i en härlig orgasm. Jag stönade ut den för varje juck han gjorde in i mig.

– Sug honom, sa min kille.

Jag gjorde som jag blev tillsagd, jag satte mig på knä framför min kille och David ställde sig framför mig. Hans stora, hårda kuk pekade rätt ut framför mig och var alldeles glasig av mina fittsafter. Jag tog ett grepp om kukroten och slickade kuken ren. Jag började sedan med att suga in ollonet i min mun och låta mina läppar glida över ollonkanten några gånger innan jag sög in hela kuken. Hans kuk var ganska lång och den var svår att få in ned till roten, men jag gjorde mitt bästa. Jag ville att min kille skulle vara nöjd med in insats. Jag sög Davids kuk ordentligen, saliv blandat med mina safter rann från mina mungipor och ner på min haka och efter ett litet tag la David sin hand i mitt bakhuvud och började jucka med i rörelserna och när jag tog ett grepp om hans skinkor blev hans stön högre och högre tills jag kände hans sats sprutas ned i halsen. Han fyllde min mun med sperma och ryckande drog han sig ur min mun.


Min kille satt nöjd i stolen och kollade på oss. Jag ursäktade mig och gick in på toa för att tvätta av mig och skölja munnen ren och när jag kom ut var David påklädd och redo att gå. Jag tackade så mycket för upplevelsen och han likaså. Vi sa att vi hoppas att synas igen och sedan gick han. Vi lade oss nöjt i sängen och min kille höll om mig hårt som han vet att jag gillar. Jag frågade om han ångrade sig något eller om det var så bra som han trodde det skulle vara.

– Det var bättre än förväntat faktiskt, sa han.

Han frågade mig om vad jag tyckt och jag kunde inte annat än hålla med. Den spänning och attraktion jag känt gentemot honom trots att en annan man knullade på mig låg på en helt ny nivå. Jag trodde inte att man kunde känna så för en annan människa men oj vad fel jag hade.

– Nästa gång ska du titta, sa han.

Jag har tidigare varit en väldigt svartsjuk flickvän och tanken av att se min kille knulla en annan tjej gjorde mig både orolig men även otroligt upphetsad.

Fortsättning följer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.