Kategorier
Hetero Kinky Onani Sexchatt Sexleksaker

Utpressad, andra delen

Det hade nu gått en vecka sedan Anya fick första meddelandet från den anonyme personen som kontaktade henne med bilder på henne och hennes styvpappa. Oron inom Anya gnagde konstant och rädslan att hennes mamma skulle få reda på det var stort. Det hade inte kommit några fler meddelanden från Mr.Salty och det oroade Anya ännu mer, vad var den här personen kapabel till och vad kunde han få Anya att göra?

Anya hade stannat upp hela sin vardag sedan hon fick meddelandena och befunnit sig inne på sitt rum med fördragna gardiner och hon låste dörren in till hennes rum när hon visste att bara Johan var hemma. Hennes styvpappa hade kommit och knackat på ett par gånger men Anya hade då låtsats sova och inte svarat. Hon gick endast ut ur rummet när hon visste att hon var själv hemma och passade då på att äta och dricka. Som tur var så hade hon ett eget badrum i anslutning till sitt rum så det underlättade mycket. Anya försökte hålla god min inför sin mamma och skyllde på att hon känt sig nere och trött den sista tiden och därför orkade hon inte sitta med vid middagsbordet eller i soffan och kolla på film med hennes mamma och Johan. Hennes mamma köpte det hon sa och lät Anya vara ifred, men hon rekommenderade Anya att kontakta sin terapeut som hon gått hos under skoltiden när hon började få problem med ångest och stress.

Anya låg i sin säng när meddelandesignalen för mejl kom och hennes mage vred sig. Hon satte sig upp och gjorde sig beredd, hon klickade in på mejlikonen där det visade en 1:a och mycket riktigt var det ett meddelande från kontot ”Mr.Salty”. Hon klickade in på mejlet och såg att fler bilder var bifogade denna gången. Hon scrollade ned och såg till sin förfäran att bilderna var på henne från den kvällen när hon fått första meddelandet, naken i sin säng onanerande. Det var säkert 15 – 20 bilder och alla tagna i följd de var lite suddiga och gryniga och Anya förstod att fotona måste blivit tagna genom hennes egna webbcam från sin laptop som stod öppen och påslagen på hennes skrivbord mitt emot sängen. Hon blev i chock och fick panik, hon scrollade febrilt mellan bilderna och längst ned kunde hon läsa en text som löd:

”Var det skönt? Vad tänkte du på? Din styvpappa? 😉 Jag misstänker att du inte vill att dessa bilder ska spridas och därför måste du göra som jag säger. Inom kort kommer du få ett mejl med instruktioner för vad jag vill att du ska göra. Vi får hoppas att du är smart nog att följa dem.”

Kort efter fick hon in ett nytt mejl i inkorgen från Mr.Salty med ”instruktioner” skriven i ämnesraden. Anya öppnade mejlet och började läsa.

”Jag ser dig genom din webbcam just nu och om du stänger ned datorn eller inte lyder instruktionerna nedan kommer jag att skicka bilderna på dig och din styvpappa till din mamma, gör ett klokt val. ”

Instruktionerna löd:

  1. Ställ dig framför datorn
  2. Börja klä av dig, sakta, till dess att du är naken
  3. Dansa för mig
  4. Lägg dig på sängen, på rygg och sära på benen
  5. Smek din fitta och dina bröst samtidigt
  6. Fortsätt så under tiden som du stönar, högt!
  7. Sluta inte förrän du får ett mejl från som säger att du får avsluta

Anya visste inte vad hon skulle göra, men hon visste att hon inte kunde riskera att personen skickade bilderna till hennes mamma, det skulle första deras liv och det fick bara inte hända. Hon beslutade sig för att lyda personer i hopp om att han eller hon skulle bli nöjd och sluta utpressningen om den fick det den ville.

Hon la mobilen på sängen och ställde sig upp och gick fram till datorn. Hon började sakta att öppna sin militärfärgade hoodie och lät den glida ned för axlarna och sedan vidare ned till golvet. Hon tog sedan av sig sina matchande militärgröna sweatpants och lät dem falla till golvet och sparkade sedan undan dem. Hon stod framför datorn i sina små svarta spetsunderkläder och tvekade en stund innan hon tog ett djupt andetag och knäppte upp BH:n, hon tog av sig den och slängde den på golvet tillsammans med resten av kläderna. Nu hade hon bara trosorna kvar och utan att tänka på det för mycket tog hon ett grepp om troslinningen och drog av sig dem också. Nu var hon helt naken framför kameran och nästa instruktion var att dansa för personen. Så hon började försiktigt att röra höfterna och dra fingrarna genom sitt hår, hon försökte så gott hon kunde att se sensuell och förförisk ut fastän hon kände sig jätte dum och uttittad. Hon snurrade några varv och gick sen till sängen och la sig. Hon försökte bara göra det som stod i mejlet, utan att tänka, bara få det gjort. Hon särade på benen och började smeka sin fitta med ena handen och den andra la hon på sitt bröst och masserade det. Efter ett litet tag kände hon hur det började komma en känsla av lust inom henne, den där första känslan man känner när man börjar bli kåt. Så hon fortsatte lite mer intensiv att smeka sig själv och stöna högt, först var stönen väldigt tillgjorda men de övergick sedan till att vara äkta och hon kände att hon blev allt kåtare ju längre hon låg där och smekte sin fitta.

Hon fick då ett mejl och antog att personen var klar nu och fått det den ville. Men istället stod det i meddelandet att hon skulle ta fram saken hon hade i nattduksbordet och använda. Anya blev förvirrad men insåg ganska snart vad personen menade men hur visste den personen vad Anya hade i sitt nattduksbord? Anya struntade i att spekulera i det just där och då och tog istället fram sin rosa dildo ur nattduksbordet. Den var ganska stor och Anya hade glömt att kolla storleken innan hon beställde den så den var så gott som oanvänd fortfarande, hon brukade bara använda den för vibrationens skull och låta den stimulera klitoris och det gjorde hon nu också. Hon tryckte den mot klitoris och lät vibrationerna gör henne mer upphetsad. Hon fick då ett mejl till som löd:

”Knulla dig själv med den, bakifrån”

Anya tvekade ett tag innan hon vände på sig och tryckte den stora dildon mot sin öppning. Hon försökte trycka in den men det var oerhört tight och hon fick försöka några gånger innan hon fick in toppen. Hon kände hur den töjde hennes fitta när hon förde den längre och längre in. Efter ett tag gick det lättare eftersom dildon fått bättre glid av hennes fittsafter och efter ett tag gick smärtan över och ersattes mot njutning istället. Hon tryckte dildon så djupt att den bottnade i hennes fitta och Anya stönade till varje gång den gjorde det. Trots att den var så stor och grov så att den först hade skapat smärta så fyllde den henne så skönt nu och hon knullade sig själv med den tills hon fick ett mejl.

”Du är tillåten att avsluta nu, varsågod att komma”

När Anya läst meddelandet visste hon att det bara fanns ett sätt att avsluta detta på, hade hon kommit så här långt kunde hon lika gärna gå hela vägen också. Hon stötte dildon in i sig själv fort djupt, hennes fitta var så våt att dildon gled väldigt lätt in och ut. Hon kände att orgasmen var nära och efter några sekunder så kom hon i en häftig orgasm som gjorde att hon började rycka och hennes ben vek sig under henne. Hon låg utmattad på sängen efteråt och meddelandesignalen för mejl lät igen.

”Duktig tjej, du gjorde precis som jag sa och som avtalat ska jag inte skicka bilderna till din mamma. Jag har bifogat ett foto för vad du åstadkommit med din sköna kropp och härligt trånga fitta. Ps. Jag visste att du i slutändan skulle gilla det, och vi kommer ha många roliga stunder i framtiden du och jag.”

På fotot var en kuk, grov som få och ollonet var täckt av sperma. Fotot borde ha äcklat Anya, hon har fått en hel del dickpics genom åren, men denna gjorde henne nyfiken och pirrig. Hon fantiserade om hur den skulle kännas inuti henne och vad denna främlingen kunde göra med henne.       

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.