Kategorier
Analt BDSM Fantasier Kinky Lesbiskt

Såld och utnyttjad

Att bli utnyttjad har funnits i mina fantasier enda sen jag började intressera mig för sex. När jag fantiserar om dessa händelser räcker det oftast med lätta beröringar på min fitta för att jag ska komma i en kraftig orgasm. Jag har prövat hårdhänt sex och samlag med främlingar, men inget har mättat min hunger eller tillfredsställt min fantasi. Jag behöver det jag faktiskt fantiserar om.

Jag som skriver denna berättelse är en 20-årig tjej som lever ett väldigt vardagligt och lugnt liv. Jag skiljer mig inte från mängden och smälter lätt in bland alla andra. På ytan verkar jag som en alldaglig tjej som ger intrycket av att vara ganska pryd och försiktig.

Men under ytan och inom mig hungrar en längtan. En längtan så stark att jag snart inte vet om jag kan behärska den. En längtan efter förnedring och okontrollerad njutning. Att överlåta min nakna unga kropp åt andra och låta dem utnyttja den för sin egen njutnings skull. Att bara låta mig bli behandlat som det objekt jag själv fantiserar om att vara.

Att bli utnyttjad har funnits i mina fantasier enda sen jag började intressera mig för sex. När jag fantiserar om dessa händelser räcker det oftast med lätta beröringar på min fitta för att jag ska komma i en kraftig orgasm. Jag har prövat hårdhänt sex och samlag med främlingar, men inget har mättat min hunger eller tillfredsställt min fantasi. Jag behöver det jag faktiskt fantiserar om.

Berättelsen jag nu kommer att skriva ned är den fantasin som är mest återkommande och som kan få min fitta att pulsera av bara tanken.

Fantasin utspelar sin i ett annat land, till exempel Ryssland eller Bulgarien där jag inte kan språket och har svårt att göra mig förstådd. Jag har inte gott om pengar och måste därför välja hotell med lite sämre rykte och lägre standard. Men detta bekymrar inte mig då min resa dit inte är en avkopplingssemester. När jag checkar in på hotellet möts jag av en ung kvinna, otroligt vacker och med en trevlig utstrålning. Jag blir tilldelad mitt rum och kvinnan önskar mig en trevlig vistelse på hotellet innan hon går. Jag slänger mig i duschen och fixar i ordning mig innan jag beger mig ut för att upptäcka staden och landet. När jag kommer tillbaka från upptäcktsfärden serveras mat till mitt hotellrum bestående av en stek, potatis och en vinflaska. Det är kvinnan från tidigare som serverar maten på en vagn och vi småpratar lite på en halvtaskig engelska under tiden som hon lämnar av maten på ett skrivbord. Hon frågar om jag reser själv och vad jag gör här. Jag förklarar att jag stuckit hemifrån för att resa runt och besöka platser som intresserar mig.

Jag har dålig kontakt med min familj och de skulle inte sakna mig om jag så försvann, detta sade jag till henne med en skämtsam ton. Kvinnan tittade då på mig och sade att hon hoppades maten skulle smaka och att hon fanns nere i receptionen om det var något. Jag kunde enkelt trycka in en knapp på telefonen för att ringa ned om jag behövde något. Jag tackade så mycket och kvinnan lämnade rummet.

Maten såg ganska tråkig ut och var en aning smaklös men jag var vrålhungrig och tryckte därför i mig allt ändå. Jag sköljde ned den smaklösa maten med vinet kvinnan serverat mig och strax var den uppdrucken. Jag lade mig på sängen och kollade igenom mina foton jag tagit idag och beundrade den fantastiska miljön och landskapet. Efter några foton kände jag mig yr och lade undan mobilen. Jäklar vilket drag det måste ha varit i det vinet för jag började känna mig riktigt berusad. Jag satte mig upp i hopp om att huvudet skulle klarna till men det blev bara värre. Jag började se dubbelt och svetten började porla ut från min panna. Jag lyfte luren och tryckte in knappen som kvinnan sade och signalerna gick fram. En röst svarade i andra änden och jag försökte förklara min situation och frågade vad det var för vin hon hade serverat. Kvinnan talade på ett främmande språk innan hon sade till mig att ta det lugnt och att hon skulle skicka upp deras egna läkare de hade på hotellet. Nu i efterhand inser jag vad dumt det lät och att jag förmodligen skulle ha kontaktat ett sjukhus eller läkare själv men jag var så yr och dimmig i huvudet att jag lade på och lade mig för att vila. Jag måste ha slocknat för det nästa jag minns är en man som sitter bredvid mig och pratar ett främmande språk och kvinnan från receptionen står bakom honom med en bunt sedlar i handen som hon räknar noggrant. Jag ryser till av den kyliga luften i rummet och inser då att jag är naken. Jag kollar mig omkring i rummet och ser att det befinner sig en kvinna i sängen som sitter mellan mina ben som var särade. Hon kollade och undersökte med blicken mitt underliv och mina bröst. Personerna märkte nu att jag var vaken och de talade snabbt och med en aggressiv ton till varandra. Jag försökte prata men var så torr i halsen att jag inte fick ut ett ord. Jag kände paniken byggas upp inom mig och jag försökte röra på mig. Kvinnan mellan mina ben höll fast dem och tryckte dem ned i sängen och då märkte jag att mina händer var fastbundna i sänggaveln. Jag kunde inte röra mig och paniken byggdes upp ännu mer. Då kände jag ett stick i armen och jag föll återigen ned i en dimmig sömn.

Nästa gång jag vaknade var i lastbilen som jag färdades i. Jag vaknade av att det guppade och för varje gupp slog jag i pannan i golvet. När jag lyckats vakna till lite och fått tillbaka mitt medvetande någorlunda insåg jag att jag förmodligen befann mig inuti skåpet på en lastbil och mina händer och fötter var bundna. Jag var endast klädd i mina trosor och mitt linne och jag frös så till den grad att jag varken kände mina fötter eller händer.

Efter ett tag stannade lastbilen och jag hörde personer prata med varandra på utsidan. Jag kunde varken höra eller förstå något av vad de sa. Sedan öppnades en dörr bak i skåpet och en man tittade in. Han ropade något till någon annan och klev sedan in. Jag låtsades att jag fortfarande var medvetslös och mannen tog då ett tag runt mig och lyfte upp mig och lade mig över axeln. Han bar mig ut ur lastbilen och mina tankar snurrade kring om jag skulle försöka fly eller inte men bestämde mig för att inte försöka då det var lönlöst med bundna händer och fötter.

Mannen bar in mig i en byggnad där jag lades på en soffa. Jag låtsades fortfarande vara borta och uppfattade det som att det var minst 2-3 till män i rummet. De talade på ett främmande språk och mina tankar om vad de skulle göra med mig och vad som skulle hända snurrade i mitt huvud.

Plötsligt fick jag ett slag i ansiktet och en man försökte väcka mig. Jag låtsades vakna som om jag vore nyvaken och kände hur det brände över käken efter hans slag. De satte mig upp i soffan och en kvinna kom in genom dörren. Kvinnan var prydligt klädd och det svarta håret stramt uppsatt i en hög hästsvans. Hon hade med sig en väska och sade något till männen i rummet. Mannen som stod bredvid mig flyttade sig och kvinnan kom emot mig. Hon lade sin väska bredvid mig i soffan och öppnade den. Hon tog fram en necessär som hon öppnade och fram tog hon ett läppstift som hon smetade på mina läppar med. Sedan tog hon fram en dosa och en borste och duttade på mina kinder med. Hon borstade sedan igenom mitt toviga hår och satte dit en rosa rosett i luggen.

Hon tog sedan fram en rosa kort klänning och beordrade mig på en brytande engelska att sätta på mig. Jag visade då handlederna att de var bundna och en av männen gick fram och skar av buntbanden de fäst dem med. Jag drog på mig klänningen som knappt gick över min rumpa och mannen skyndade dit för att binda mina händer igen. Kvinnan packade då ihop sina saker och lämnade rummet. Jag satt i soffan och lade märke till hur männen i rummet kollade på mig med äckliga blickar och jag ville inte veta vad de tänkte. Två av männen viskade något till varandra och de andra två var inte sena med att delta i samtalet. De verkade komma överens om något och nickade åt varandra. Då ställde sig ena mannen upp och gick fram till mig. Han grep tag i min överarm och drog upp mig ur soffan. Han drog mig fram till bordet de satt runt och lyfte upp mig och lade mig på mage över bordet. Jag kände att klänningen åkt upp över mig rumpa och de röda små trosorna jag hade på mig skar in i stjärten. En hand lades på min skinka och daskade till den så det brände ordentligt. Jag kved till och de andra männen skrattade. Mannen fortsatte smiska mig och slagen blev hårdare och hårdare. De andra männen skrattade högre och högre samtidigt som deras blickar skrek av upphetsning. Jag försökte vara så tyst jag kunde för att inte ge dem den njutningen de var ute efter. Jag kände en finger ta sig in under troskanten och hur dem sedan drog nedåt tills de satt i knävecken. Mannen som smiskat mig smekte mina skinkor och de andra männen reste sig upp för att ställa sig bakom mig. Mannen särade på mina skinkor så min anal blottades och jag hörde hur de viskade och nästan fnittrade som små tjejer bakom mig. Ena mannen petade med sin finger runt mitt rövhål och ytterligare en av männen förde dit sitt för att känna. De tryckte mot hålet och pressade för att komma in. Jag kved till högre för nu gjorde det ont. Männen skrattade högre ju hårdare de pressade. Jag kände hur något blött landade runt mitt rövhål och strax efter började männen spotta över mig och min rumpa som låg över bordet. De pressade fingrarna i mitt rövhål och jag stönade av smärta ju längre in de kom. Till slut hade två av männen sina fingrar inuti mitt rövhål och började pulla mig analt. Det gjorde så ont att jag blev tårögd och strax föll tårarna ur mina ögon. En av männen som nu stod bredvid mig såg detta och sade något till männen bakom som då tryckte in fingrarna ännu hårdare och snabbare. Mannen bredvid mig skrattade högljudd medan han började öppna skärpet och dra ned gylfen. Han ropade något åt männen bakom mig och tog sedan fram en stor ådrig kuk genom gylfen. Den var något mörk och ollonet var glansigt. Han hade ett rejält stånd vilket tydde på att han hade blivit väldigt upphetsad av hur männen behandlade mig. Han förde kuken mot mig och tryckte den mot mina läppar. På en brytande engelska sade han: ”Open mouth, or else”. Jag tvekade inte ens i rädsla för vad som annars skulle hända och mannen stönade till när han tryckte sin grova kuk långt bak i halsen på mig. Tårarna rann nedför mina kinder när han munknullade mig hårt och snabbt. Han tryckte den så långt bak att jag inte fick luft och fick en kväljning när han till slut drog tillbaka den. Mannen stönade högt och sa några ord på ett främmande språk. Männen bakom mig fortsatte leka med min anal och de verkade försöka få in så många fingrar de kunde.

Plötsligt öppnades dörren och kvinnan från tidigare kom in. Hon skrek något åt männen som genast slutade med det de höll på med och flyttade sig undan. Kvinnan gick fram till mig och tog fram en servett ur fickan. Hon torkade bort tårarna och saliven runt min mun. Sedan ställde hon sig bakom mig och torkade min anal som var kletig och geggig av saliv från männen. Hon drog upp mina trosor och hjälpte mig ned från bordet. Jag sattes i soffan och min anal bultade av smärta när jag satt ned.

Hon sade skarpt till männen som jag förmodade betydde att de skulle ge fan i mig och lämnade sedan rummet. Männen fortsatte skratta och prata med varandra när kvinnan gått.

Efter en timme eller så kom kvinnan in igen och tog mig i armen och ledde mig ut från rummet. Hon kletade på mig läppstift igen eftersom det förra smetats ut av kuken som tryckts in i munnen på mig. Vi stod i ett mörkt rum och mina händer placerades bakom mig rygg. Jag hörde svaga ljud av musik och personer som pratade. Plötsligt öppnades en dörr framför mig och kvinnan puttade till mig i ryggen så jag ramlade framåt. Rummet var stort och rikligt belyst med stora ljuskronor i taket. Långbord var placerade längs väggarna så mitten av rummet var en öppen yta förutom en bänk och något som linkade en straffstock eller skamstock som användes förr i tiden.

Män och kvinnor satt längs borden och såg ut att ha avnjutit en festmåltid och musik porlade ur högtalarna på väggarna. När jag staplat mig in i mitten av rummet sänktes musiken och kvinnan som ledde mig ut ropade ut något till gästerna. Hon tog sedan ett tag runt min arm och ledde mig runt ett varv. Männen och kvinnorna inspekterade mig noggrant och pratade med varandra med låg ton. När vi gått ett varv runt ledde kvinnan in mig i mitten igen där bänken stod. Hon visade med en handgest att jag skulle kliva upp på bänken och sätta mig och jag lydde som en hund. Det visade sig då att denna bänk stod på hjul och gick att förflytta. Kvinnan körde fram bänken till första bordet och ställde sig framför mig. Jag satt på rumpan och hon tog ett tag mellan mina lår och särade på mina ben och flyttade på klänningen. Hon smekte med sin hand över min fitta utanpå mina trosor samtidigt som hon pratade med männen och kvinnorna vid bordet. Sedan drog hon ned axelbanden på klänningen och drog ned klänningen på magen. Hon smekte och lekte med mina bröst och personerna runt bordet hade alla blickarna på mina bröst och kvinnan nöp i mina bröstvårtor som nu hade styvnat av beröringen. Hon verkade fråga gästerna något och besvarade sedan deras frågor för att sedan köra mig vidare till nästa bord. Samma visa var där men då skulle jag vända mig om med rumpan mot dem och stå på alla fyra. Kvinnan smekte mina skinkor som fortfarande var röda efter alla slag inne hos männen men de gjorde inte lika ont längre. Hon drog då ned min trosor och särade på mina skinkor. Jag hörde gästerna flåsa till och de började genast diskutera med varandra och ställa frågor till kvinnan. Hon verkade besvara dem och sedan kände jag fingrar som letade sig in mellan mina ben och in i min fitta. Kvinnan förde in sina fingrar i mig och pullade mig ett tag för att sedan dra ut dem och gå fram till gästerna som då fick smaka och lukta på mina fittsafter. Detta fortsatte varvet runt och alla gästerna verkade väldigt intresserade. Uppskattningsvis var det 3 borde med 4-5 personer vid varje och de diskuterade med varandra under tiden jag fick sitta på bänken och vänta. Efter några minuter ropades det från det första bordet och det viftades med en bunt sedlar. Kvinnan gick dit och räknade pengarna och välkomnade dem sedan fram till mig. Det första bordet bestod av tre kvinnor och två män. De kom fram till mig och en kvinna tryckte ned mig på bänken så jag låg på rygg. En annan kvinna tog av mina trosor och den tredje tog av mig min klänning. Kvinnorna började utforska och inspektera min kropp. Männen stod en bit ifrån och kollade på kvinnorna och pratade tyst med varandra. Kvinnorna blev allt mer intima i sitt undersökande och började smeka mina bröst och bröstvårtor. Jag kände händer över hela min kropp och hur dem letade sig ned mellan mina ben. En av kvinnorna smekte mitt venusberg och över den lilla tofs med könshår som jag hade där. Hennes fingrar letade sig ned i min springa och ned mellan blygdläpparna. Hon särade på mina lår för att komma åt lättare och började massera min klitoris. Jag har aldrig tidigare varit med en kvinna men deras beröring och upphetsning gjorde mig kåt och jag började njuta. En av kvinnorna förde sina läppar mot mina och hånglade med mig. Jag besvarade det och hon blev ivrigare. Den tredje kvinnan hade nu också förflyttat sig ned till min fitta och undersökte den tillsammans med den första. Den ena smekte min klitoris medan den andra förde in två fingrar i mig och pullade mig. Jag stönade till nu och de blev ivrigare. Kvinnan som smekte min klitoris slöt sin mun kring den istället och började leka med tungan. Det hördes hur kåt jag hade blivit eftersom det plaskade i fittan när kvinnan tryckte in sina fingrar i mig.

Männen stod fortfarande kvar på sina platser och verkade njuta av att se kvinnorna leka med mig. Kvinnorna bytte plats med varandra allt eftersom och sedan gick en av kvinnorna fram och pratade med kvinnan som jag från och med nu skulle kalla min ”ägare”. Den kåta kvinnan vinkade dit en av männen som räckte fram ytterligare en bunt sedlar och min ägare räknade dem och nickade. Kvinnan skyndade sig bänken igen. Hon drog upp långklänningen och klev upp på bänken. Hon satte sig grensle över mitt ansikte och flyttade trosorna åt sidan. Hennes håriga fitta stirrade rakt på mig och jag visste inte vad jag skulle göra. Jag tvekade och den kåta kvinnan ropade åt min ägare. Min ägare tog då fram en piska och rappade till mig över magen så det brände till och lämnade ett brännmärke som började blöda. Jag skrek av smärta och kvinnan som fortfarande satt grensle över mitt ansikte hukade sig ned och tryckte sitt håriga underliv mot min mun. Jag vågade inte annat än att lyda och började slicka kvinnans fitta. Hennes könshår kittlade mig i näsan och ansiktet och min nästipp blev alldeles kladdig av hennes våta fitta. Hon stönade högt samtidigt som hon red mitt ansikte och efter någon minut stönade hon ut en orgasm. Kvinnorna hade fortsatt att slicka och leka med min fitta och jag var rejält kåt nu. De slickade i sig mina fittsafter men de nöjde sig med det. Jag antog att de kanske inte hade råd att betala min ägare för att jag skulle slicka deras fittor. När de var klara gick de tillbaka till sina stolar och satte sig. De två kvinnorna torkade sig kring munnen med servetterna de hade på bordet och såg nöjda ut.

Min ägare ropade då ut något och personerna vid de andra bordet svarade och höll fram en ännu tjockare sedelbunt än vad bord ett hade gjort. Vid detta bord satt tre män och en ung och väldigt snygg kvinna. De diskuterade med min ägare och pekade mot straffstocken. Jag förstod då att denna gång skulle jag bli fastspänd i den. Gästerna reste sig upp och gick fram till mig. De kände på min fitta och mina bröst innan min ägare tog tag i mig och flyttade mig från bänken till straffstocken där hon spände fast mina armar och mitt huvud. Jag stod där helt naken och framför mig ställdes bänken jag tidigare legat på. Den sexiga unga kvinnan klädde av sig naken och satte sig på bänken framför mig. Hennes nyrakade fitta befann sig några centimeter från min mun men det var jobbigt att hålla upp huvudet då nacken tog emot. Hon tog då ett tag kring mitt huvud och tryckte sin fitta i mitt ansikte och mot mina läppar. Jag började genast slicka hennes fitta samtidigt som jag kände männen undersöka min fitta med deras händer och fingrar. En man placerade sig sedan bakom mig med sina händer på mina höfter. Jag kände hans kuk trycka mot min öppning och den gled lätt in eftersom jag var så kåt. Mannen knullade mig ganska försiktigt och långsamt. Hans stönade lätt bakom mig varje gång han tryckte in den i mig. Det var skönt, det kan jag inte sticka under stolen med. Mannen fortsatte knulla mig sakta och mjukt tills han stönade till och jag kände hans kuk pulsera i mig och hur satsen sprutades inuti min fitta. Han drog sedan ut den och nästa man placerade sig bakom mig. Han tryckte in den lite hårdare och snabbare. Han knullade på snabbt samtidigt som han masserade mina skinkor. Hans kuk var lång och bottnade i mig, det kändes som att han var långt uppe i min livmoder och petade. Men det var ändå skönt och jag njöt samtidigt så av att slicka den unga vackra kvinnans fitta att det inte gjorde mig något om det gjorde lite ont. Kvinnan stönade högt ju mer jag slickade. Plötsligt kände jag något blött spruta i mitt ansikte och kvinnan framför mig skrek ut sitt stön. Det uppenbarade sig då för mig att kvinnan just fått en fontänorgasm rakt i mitt ansikte. När hon återhämtat sig klev hon ned från bänken och klädde på sig. Mannen bakom mig knullade på så fort han kunde. Fittsafter rann nedför mitt ansikte och jag kved till varje gång han bottnade i mig. Han kom i en häftig orgasm men spröt den utanför min fitta och det rann sedan ned längs mitt lår. Den tredje mannen verkade vilja avstå och nöjde sig med att massera mina bröst och utforska min fitta med sina fingrar.

När bord nr två var klara gick de tillbaka till sina platser och bord tre, som var det sista bordet, skyndade sig fram med sin bunt med sedlar. Nu var det tre män och två kvinnor. Men kvinnorna ställde sig längre ifrån och jag antog att de skulle vara åskådarna medan deras sällskap skulle knulla mig.

Jag var svag i benen nu och de skakade. Jag hade svårt att stå upp och hängde mer i stocken än stod. En man placerade sig bakom mig och körde upp två fingrar i min fitta och rörde runt. Jag ryckte till av förvåning och han hukade sig bakom mig. Han slickade min anal som fortfarande var öm efter den tidigare händelsen och lite panik i mig började byggas upp att nu skulle de rövknulla mig. Och ack så rätt jag hade. Mannen slickade min anal innan han ställde sig upp och pressade sin kuk mot den. Det gick trögt och det gjorde ont. Jag kved så högt att en av männen ställde sig framför mig och körde in sin kuk i munnen på mig för att få tyst på mig. Han munknullade mig häftigt och fort och tryckte den bak i halsen på mig. Saliv rann ned för mig haka och jag var säker på att jag skulle kräkas. Mannen bakom mig hade nu lyckats få in ollonet i min anal och började sakta knulla mig. För varje stöt han gjorde kom han lite längre in och till slut hade han fått in hela kuken i röven på mig. Han analknullade mig snabbare och hårdare ju lättare det gick. Han stönade högt och tårarna började återigen rinna nedför mig kind. De drog sig sedan ur mig för att gå fram till min ägare och diskutera med henne. De sade något och hon nickade. Jag såg mannens kuk som rövknullade mig och den var stor, rejält stor. Jag kunde inte förstå hur den kommit in i mig utan att jag sprack. Min ägare gick fram till mig och släppte mig fri från stocken. Hon drog mig till bänken som nu stod lite bredvid och sa: ”up”. Jag klev upp och gjorde som hon sade. Men då klev den tredje mannen även upp och placerade sig bakom mig och visade bestämt att han skulle ligga under mig och jag gjorde som han sade. Jag låg på honom och han förde sin kuk mot min anal. Hans kuk var något mindre och mitt rövhål var så uttänjt att han lätt gled in. Mannen som rövknullat mig placerade sig framför och förde in sin kuk i min fitta. De knullade mig båda två i varsitt hål och de stönade högljutt. Mannen som knullade min fitta tog ett tag runt min hals och klämde åt så hårt att jag höll på att tuppa av. Han såg hur röd jag blev i ansiktet och knullade då på ännu hårdare. Jag kände hur deras två kukar fyllde upp mig och mannen släppte till slut taget om min hals för att ta ett tag om mina höfter och pressa sig in så långt han kunde. Han juckade ett par gånger djupt in i mig och drog sedan ut kuken och spröt sin sats över min mage. Mannen som rövknullade mig tryckte sin kuk djupt in i mig och spröt sin sats i min röv. När han drog sig ur mig rann sperman ur min röv och nedför baksidan av mina lår. Mannen som jag sugit av stod bredvid och runkade och spröt sin sats rakt i ansiktet på mig och slog sedan kuken i mitt ansikte och geggade runt med alla vätskor som nu fanns där. De gick sedan nöjt tillbaka till sitt bord och pratade med sina kvinnor. Min ägare kastade åt mig mina trosor och klänningen som jag klädde på mig och sedan drog hon med mig ut ur rummet och in i ett annat. Där fanns en säng, en toalett och ett handfat. Hon kastade mig på sängen och sa på sin brytande engelska:

”Duktig tjej, sov nu så du orkar med morgondagen. Idag har du tjänat in bra med pengar åt mig och jag har stora förhoppningar om dig”

Det var då allt klarnade för mig. Receptionisten på hotellet hade alltså såld mig till denna kvinna när hon fick reda på att jag var ensam och från ett annat land. Ingen skulle ju sakna mig hade jag sagt. Och tyvärr kunde jag inte ha mer rätt. Jag insåg där och då att jag var fast här för alltid som en knulldocka för att tjänar pengar åt min ägare.

2 svar på ”Såld och utnyttjad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.