Kategorier
Kinky Lesbiskt Trekant

Grannen mitt emot, del 8

Hanna höll fortfarande ett grepp om Linns hår och förde hennes huvud upp och ned medan Linn sög Alex kuk. Alex satt bakåtlutad i soffan och njöt medan han tittade på Linns huvud som rörde sig över hans kuk. Han lade sin högra hans på Hannas axel och flyttade den sedan till hennes bröst. Han masserad och nöp i hennes bröstvårtor som styvnade direkt. Hans tittade på Hanna och lade märke till hennes blick och ansiktsuttryck, hon hade en blick som var svår att utskilja om det var upphetsning och förtjusning eller rent av galenskap. Men oavsett vad det var så tände det honom ännu mer.

Hanna tittade upp på Alex och de fick ögonkontakt. Hon kunde se hur mycket han njöt av deras behandling. Hon reste sig då upp och förflyttade sig till Alex vänstra sida. Hon satte sig på knä i bredvid honom och lutade sig ned. Hon tog tag i Linns hår och drog bort hennes huvud från kuken, för nu ville hon smaka lite. Kuken var alldeles glansig och blöt efter Linns saliv och Hanna slickade rent den. Sedan förde hon kuken in i munnen och fortsatte suga av Alex. Det var en obeskrivlig känsla för Alex eftersom Linn aldrig förr sugit hans kuk så här rejält och med en känsla av att hon hungrade efter den. Det var det bästa avsugningen han någonsin har fått och det resulterade i att han inte var långt ifrån att komma. Linn hörde på hans läte att det var nära för honom och slutade därför att suga och satte sig upp i soffan.

“Om du tror att du ska få komma innan oss så tror du helt fel, ner och slicka med dig” sa hon med en bestämd röst.

Alex gjorde som hon sa utan att tveka och placerade sig mellan Hannas ben. Han hade nu hennes fitta framför ansiktet och ju närmre han kom ju mer kunde han känna lukten av hennes kåthet. Han började slicka hennes fitta och den smakade underbart. Han slickade först löst, sakta och försiktigt för att sedan öka tempot och trycket med tungan mot klittan. Han kollade upp mot Hanna som nu kysstes med Linn. Alex kunde hör hur Hanna viskade något till Linn men kunde inte urskilja vad hon sa. Men Linn reste sig då upp och ställde sig grensle över Hanna. Hon hukade sig ned en aning och placerade sig över Hannas ansikte. Alex kunde se när Hanna började slicka Linns fitta och det gjorde honom ännu mer upphetsad. Han var tvungen att hålla emot för att inte komma där och då.

Alex slickade Hannas fitta och tryckte in två fingrar i henne, hans fingrar gled lätt in och hon var verkligen våt. Hanna gjorde samma sak på Linn och förde in två fingrar i henne och pullade henne samtidigt som hon slickade. Efter några sekunder hörde de hur Linn försökte, mellan stönen och andetagen, att säga att hon var nära att komma. Hanna slutade då tvärt med den hon höll på med och flyttade sig ur soffan.

Alex satt kvar på golvet och väntade på vidare instruktioner från Hanna.

Hon tittade på honom och sa sedan:

“Knulla henne. Knulla henne tills hon kommer.”

Alex reste sig upp och närmade sig Linn. Linn låg på rygg i soffan och särade på benen när Alex var framme.

“Bakifrån. Ta henne bakifrån” sa Hanna då.

Linn vände sig om och reste sig på alla fyra. Alex placerade sig bakom henne och tog ett tag runt sin kuk. Han förde den mot Linns fitta och när hans ollon nuddade hennes fitthål sköljde en kåthet över honom. Han visste att han inte skulle klara av att knulla Linn någon längre stund utan att komma och han visste inte hur Hanna skulle reagera på det. Men han fortsatte. Han kände hur ollonet gled in i Linn och han begravde sin kuk långt in i hennes fitta. När han tryckte in den sista biten och bottnade henne stönade hon kraftigt och ljudligt till. Han förde kuken in och ut i henne och hennes fitta var så där lagom trång och våt och han visste att det var kört för honom. Han knullade på och juckade hårt in och ut ur Linns fitta.

Hanna hade förflyttat sig framför Linn och kysste henne. Hon vände sig sedan om och ställde sig på alla fyra framför Linn. Linn började slicka och kyssa hennes skinkor för att sedan förflytta sig till mitten. Hanna särade på sina skinkor och tryckte sin rumpa mot Linns ansikte. Linn slickade hennes anal och Hanna stönade högt medan hon rörde sig i en juckande rörelse fram och tillbaka mot Linns ansikte.

Alex böjde sig över Linn och började smeka hennes fitta under tiden han knullade henne. Hon började stöna ljudligare och tätare nu vilket tydde på att hon var nära att komma. Han stötte ännu hårdare in i henne och stimulerade hennes klitoris allt fortare. Linn stönade väldigt högt nu för att sedan bli tyst och man kunde se hur hela hennes kropp spände sig för att sedan i ryckiga rörelser slappna av allt mer. Alex drog sig ur henne och kände sig väldigt glad att han lyckats hålla sig trots att det var nära några gånger. Linn låg utmattad i soffan och försökte hämta andan. Hanna visade då med ett finger att Alex skulle komma till henne. Hon vände sig om och lade sig på rygg i soffan. Hon särade på benen och smekte sin fitta.

“Knulla mig, nu.” sa hon bestämt men med en aning vädjande ton.

Alex tvekade inte en sekund utan förflyttade sig och placerade sin mellan hennes ben. Hon tog ett tag runt hans kuk och förde den mot sin fitta. Han tryckte in den i henne och började knulla henne minst lika hårt som han knullat Linn, till och med an aning hårdare.

Detta var något Alex alltid velat göra, knulla Hanna hårt och hänsynslöst som den lilla slyna som hon egentligen var. Självklart hade han inte sagt något om det till Hanna då hon tidigare varit en aning pryd och velat hålla sig till vanliga missionären de gånger de haft sex. Så detta var verkligen en upplevelse för Alex.

Linn hade nu återhämtat sig och satte sig på golvet bredvid Hanna och Alex. Hon tittade när Alex kuk åkte in och ut i Hannas fitta. Hon lade sin hand på Hannas fitta och började smeka den. Hon masserade Hannas klitoris med sitt pekfinger och långfinger samtidigt som Alex knullade hennes fitta. Hanna kände hur orgasmen kom närmre och närmre tills den var där och hon kom i en skrikande orgasm.

Äntligen kunde Alex slappna av och låta sin orgasm också komma, han hade nu presterat klart för denna gången. Men just precis när han skulle fortsätta så flyttade sig Hanna bort ifrån honom. Hon satte sig på golvet bredvid Linn.

“Spruta den här. Spruta din sats i ansiktet på oss” sa hon.

Alex klev upp ur soffan och gick fram till tjejerna. Han tog ett tag om sin kuk och började runka den. Han drog fram och tillbaka några gånger och tittade på de två nakna tjejerna som satt framför honom redo att ta hans sats. Det tog inte många drag förrän orgasmen kom och hans sprutade sin sats i deras ansikten och in i deras öppna och hungrande munnar.

De spenderade sedan natten tillsammans alla tre i Hannas dubbelsäng. De höll om varandra och sov både djupt och rofyllt. Dagen efter var det dags för Alex att fara hem igen men de bestämde att de snart skulle synas igen och att nästa gång skulle innebära ännu mer äventyr och upplevelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.