Kategorier
Analt Första gången Kinky Lesbiskt Trekant

Grannen mitt emot, del 7

Linn hade gått hem till sig för att göra sig i ordning för kvällens bravader och Hanna och Alex var kvar hemma i Hannas lägenhet och väntade på att deras hämtmat skulle komma. De satt i soffan och glodde på TV:n under tiden och Hanna lade märke att Alex inte var avslappnad utan vred och vände på sin sittställning hela tiden.

“Har du något som bekymrar dig?” frågade hon Alex.

“Nej då… Eller… Jo du… Är Linn singel?”

När de orden kom ur Alex mun trodde Hanna att hon skulle svimma. Vem trodde han att han var egentligen? Bara komma hit och börja stöta på hennes kompisar direkt, trots att de gjort upp att de skulle försöka igen när Hanna gått klart skolan och flyttat hem tillbaka. Just innan hon skulle fråga honom om han var totalt blåst u huvudet kom hon på sig själv.. Hon hade ju tekniskt sett gjort samma fel.. Hon hade legat med en annan utan att berätta det för Alex. Hon kände skuldkänslorna komma och bestämde sig för att hålla masken.

“Jag tror det, men jag är inte säker. Vi har inte pratat så mycket om det” svarade hon.

“Okej.. Vet du vad för typ av killar hon gillar då?”

Hanna beslöt sig då för att göra det hon trodde var det bästa:

“Hon gillar äkta män, sådana som tar för sig.. Och är rejält muskulösa.. Och brunhåriga.. Och tatuerade, det var viktigt sa hon!”

Hanna beskrev Linns drömkille som exakta motsatsen mot vad Alex var. Han var blond, lite blyg, vältränad men långt ifrån rejält muskulös och helt fri från tatueringar.

“Aha, på så vis” sa han tillbaka och fortsatte strax efteråt med:

“Jag tyckte hon sa att hon var lagt åt det andra hållet, att hon gillar tjejer.”

Hanna fick panik och sa:

“Hon gillar båda, hon är bisexuell men det är inget hon gärna pratar om. Så säg inte att jag sagt det”

Alex tittade fundersamt på Hanna och reste sig sen ur soffan. Han sa att han skulle hoppa in i duschen och att hon skulle ropa om maten kom innan han hunnit ur. När han var på väg ut ur vardagsrummet vände han sig om och  sa:

“Du får mer en gärna komma in och hälsa på i duschen om du känner dig ensam här ute.”

Hanna skrattade till och sa att oddsen var ytters små att det skulle hända. Alex svarade då att hon fick skylla sig själv och gick in i badrummet. Hanna satt i soffan och funderade på vad hon nyss hade gjort. Tänk om Linn får reda på att hon sagt till Alex att hon är bi när Linn själv gjort det tydligt att hon är intresserad av tjejer när hon sagt det till Alex redan.

Maten kom och de åt och gjorde sig klara för att gå ut. De mötte upp Linn ute på parkeringen. Linn var häpnadsväckande snygg den kvällen, något både Alex och Hanna tyckte och Hanna la märke till att Alex var lite väl intresserad av Linn och förstod att om hon inte gjorde någonting åt det så kunde detta gå riktigt illa, för hon ville inte att Linn skulle få reda på att hon ljugit om Linns sexuella läggning.

De tog en taxi till en pub och inne på puben beställde de varsin öl och satte sig vid ett bord och snackade. Linn och Alex snackade på som att de känt varandra i flera år medan Hanna satt tyst och visste inte vad hon skulle säga. Var Alex verkligen tvungen att komma hit just nu? Nu när hon och Linn precis börjat bli alltmer seriösa. Hanna beställde öl efter öl och ju mer hon drack ju argare blev hon. Efter hennes 6:e öl som hon svept orkade hon inte sitta och höra på de två nyfunna vännerna längre. Hon ursäktade sig och sa att hon var tvungen att gå på toaletten. Hon skyndade iväg mot toan och där inne gick hon in i ett utav toalettbåsen och satte sig på toalocket. Det snurrade rejält i huvudet nu och hon kände hur förbannad och besviken hon var på kvällen hittills. Under tiden hon satt där och svor för sig själv hörde hon att någon mer kom in på toaletten. Det knackade lite försiktigt på hennes dörr och det var Linn som var utanför. Hon ropade lite lågt efter Hanna och frågade om allt var ok. Hanna harklade sig och sa att allt var fint men att hon fick lite ont i magen. Hon ställde sig upp och spolade i toan för att sedan gå ut. Utanför stod Linn och kollade fundersamt på henne.

“Vad är det?” frågade Hanna med en ton av irritation i rösten.

“Du beter dig så konstigt, har något hänt?” sa Linn.

“Nej inget har hänt. Gå ut du och fortsätt prata med din nyfunna bästa vän” svarade Hanna bittert tillbaka under tiden hon stod och tvättade händerna efter hennes påhittade toabesök.

Linn flinade och insåg då vad problemet var.

“Nej men, är du lite svartsjuk, gumman?”

Hanna blev arg och vände sig mot Linn och satte av mot henne. Hon tryckte upp Linn mot väggen och sa argt:

“Nej jag är inte svartsjuk, du får knulla vem du vill men sluta lek med mig!”

Linn såg väldigt chockad ut och visste inte vad hon skulle svara. Hon stod där tryckt mot väggen med en arg Hanna framför sig. Hanna visste inte heller vad hon höll på med, det här va inte likt henne, hon var aldrig våldsam. De där ölen måste ha stigit henne åt huvudet. Hon släppte taget om Linn men då drog Linn henne tillbaka och kysste henne. Hon kysste henne så intensivt att Hanna blev knäsvag. De stod där och kysstes och smekte varandra över kropparna. Hanna stoppade in sin hand under Linns kjol och smekte hennes fitta utanpå trosorna. Linn särade mer på benen så hon kunde komma åt mer och Hanna kände att Linns trosor redan var fuktiga. Hanna visste inte vad som hände men av någon anledning tände hon på att vara hårdhänt och bestämma över Linn. Så hon fortsatte med att dra av Linns trosor och knyta dem runt hennes handleder istället. Hon tryckte Linn mot väggen och särade på hennes ben. Hon satte sig på huk och började slicka Linns fitta. Linn stönade och juckade med i rörelserna. Tanken av att någon när som helst kunde komma in genom dörren och se dem gjorde det hela ännu mer tändande och Hanna smekte sin egna fitta genom de tunna strumpbyxorna hon hade under kjolen. Hanna vände Linn om så hon stod med rumpan vänd mot hennes ansikte och Hanna särade på skinkorna och började slicka Linns anal. Linn stönade högt och Hanna märkte att hon tyckte det var skönt. Hon släppte ena skinkan och tog sitt finger och förde det över Linns anal och masserade runtom hålet. Ju närmre hålet hon kom ju högre stönade Linn. Hanna spottade i Linns anal och började sedan försiktigt pressa in ett finger. I början gick det trögt men ju längre in hon kom ju lättare blev det. Till slut var hela hennes finger inne och hon började föra det ut och in. Linn stönade högt när fingret pressades in och ut i henne.

När Linn började låta som hon brukar när orgasmen var nära drog Hanna ut sitt finger och ställde sig upp. Hon drog av sig sina strumpbyxor och trosor och sa åt Linn att huka sig. Hon ställde sig över Linn och beordrade henne att slicka hennes fitta. Linn tvekade inte en sekund utan började slicka och suga på Hannas blygdläppar direkt. Hon slickade allt hon kunde och rörde tungan i många olika riktningar vilket Hanna tyckte var oerhört skönt. Hanna stönade och tryckte Linns huvud mot sin fitta. Hon höll ett stadigt tag och Linns hår och drog i det fram och tillbaka för att röra hela Linns huvud.

De stod med ryggen vänd mot dörren och var så uppslukade av sina egna lustar att de inte hade hört hur någon öppnat dörren och kommit in. De märkte inget förrän en hostning hördes bakom dem. De vände sig om och slutade snabbt med det de höll på med. Hanna drog snabbt ned kjolen och hjälpte Linn av med trosorna som satt fast runt hennes handleder. Personen som kommit in på damernas toalett var Alex. Han sa att han bara skulle gå till toaletterna och kolla om något hänt eftersom vi varit borta så pass länge och hörde stön utanför dörren när han kommit fram. Han hade då väntat ett tag tills han insåg att han kände ingen ett stön, Hannas stön. Då hade han kikat in och sett vad som försiggått där inne. Han sa också att han nu förstod varför Hanna betett sig så konstigt sen han kom och att han var besviken att hon inte kunde berättat det direkt.

Alex gick ut från toaletten och gick tillbaka till deras bord. Linn och Hanna kom strax efter och de slog sig ned och beställde in 3 öl till. De satt tysta ett tag tills Alex frågade hur länge de hade hållit på. De pratade en stund om hur allt skett och hur länge varpå Alex vänder sig mot Linn och frågar:

“Så jag antar att du inte är bisexuell utan att det bara var något som Hanna hittade på?”

“Nej då, det är sant. Jag är bisexuell” svarade Linn tillbaka.

Hanna kollade förvånat på Linn och frågade varför hon inte hade berättat det. Linn svarade att det aldrig hade kommit på tal och att det var rätt nyligen hon gått ut med det och var inte van att benämna sig utefter vad hon tände på. Stämningen vart lite lättare efter samtalet var avklarat och de fortsatte dricka öl tills de drog vidare på nattklubb. Där dansade de i timmar och tog ett flertal shots av både det ena och det andra. På natten staplade de hem tillsammans och alla tre hamnade hemma hos Hanna. De satt i soffan tillsammans och pratade om den gångna kvällen och hur roligt de hade haft på klubben. De var alla rejält berusade och skrattade och flamsade.

“Så, ska ni fortsätta nu där ni avbröt förut eller?” frågade plötsligt Alex.

I den stunden, med den alkoholnivån i blodet, hade de helt tappat hämningarna. Linn och Hanna tittade på varandra och började sen kyssas. De smekte varandra över armarna och ned över brösten. Linn drog av Hannas topp och Hanna gjorde detsamma tillbaka. De knäppte upp varandras Bh:ar och slängde iväg dem. Hanna smekte och masserade Linns stora bröst och Linn gjorde detsamma på Hannas lite mindre, men ack så fina, bröst. Alex blev helt till sig i soffan och han kände hur kuken började hårdna när han såg de här två vackra kvinnorna smeka och leka med varandra. Men han vågade inte göra något i rädslan att de skulle sluta. Det här hade varit hans dröm sen länge tillbaka, att medverka i en trekant. Linn knäppte upp Hannas kjol och drog av både den och strumpbyxorna. Hanna lade sig ned i soffan med huvudet på armstödet. Linn  kysste hennes mage och vidare nedåt. Hon drog sakta sakta av Hannas trosor och Alex såg hur Hannas venusberg började blottas, hur man började skymta hennes springa och sedan klitoris och blygdläppar. Alex hade alltid tyckt att Hannas fitta varit härlig och fin, men nu var den fantastisk.

Linn tog av Hannas trosor och slängde ned dem på golvet. Hon placerade sig mellan Hannas ben och förde huvudet mot fittan. Någon centimeter ifrån öppnade hon munnen och sträckte ut tungan en aning. När tungspetsen nådde Hannas klitoris ryckte hon till och ett stön andades ut mellan hennes läppar. Linn slickade vidare och använde både tungan och tummen för att stimulera Hannas klitoris med. Hanna stönade allt högre och efter någon minut tog Linn sin hand mellan hennes ben och förde in en finger. Hanna var riktigt våt nu så en finger räckte inte. Linn förde då in en till och pullade henne nu med två fingrar. Hanna försökte då mellan stönen att säga:

“Kör in en till”

Linn uppfattade vad hon sa och gjorde sedan därefter. Hon förde in ytterligare en finger i Hanna och pullade henne nu med tre. Linn märkte hur våt Hanna blev av det här och en finger till skulle lätt komma in.

“Vill du?`” frågade Linn.

Hanna nickade under tiden och bet sig i underläppen. Linn förde in ytterligare en finger och sedan en till. Hon pressade försiktigt in hela sin hand in i Hanna och fistade henne. Linn slängde en blick på Alex som satt storögd och kollade på. Hon kunde se hans bula mellan benen genom byxorna. Linn drog ur sin hand ur Hanna och förde den upp mot Hannas ansikte.

“Slicka av” sa hon.

Hanna gjorde som hon blev tillsagd och slickade och sög av Linns hand och fingrar.

Linn kollade på Hanna och sedan mot Alex och tillbaka till Hanna igen. Hanna uppfattade vad hon menade och nickade. Linn och Hanna bytte plats och Linn drog av sig sina resterande kläder under tiden Hanna lade sig bekvämt. När Alex fick se Linns fitta blev han ännu mer till sig. Tänk att han nu skulle få se sin pryda ex-flickvän göra saker han aldrig trodde hon skulle göra. Hanna sträckte ut sin tunga och började slicka Linns fitta. Det gjorde Alex oerhört kåt och han kunde nu inte hålla sig längre. Han började smeka sin kuk utanpå byxorna. Hanna slickade Linns fitta samtidigt som hon fingerpullade henne. Det plaskade när fingrarna åkte in och ut. Alex satt placerad i soffan men Hanna längst mot sig och hennes rumpa såg oerhört lockande ut. Han sträckte ut sin hand och försiktigt började han smeka ena hennes skinka. Hon började göra juckande rörelser vilket Alex uppfattade som att det var ok att han medverkade. Han flyttade sig närmre och lade sig mellan Hannas ben. Han särade på dem så han kunde blotta hennes fitta och anus. Han smekte insidan av hennes lår och jobbade sig inåt. Till slut var han framme vid fittan och när han rörde mot hennes blygdläppar pulserade kuken ännu hårdare. Han smekte hennes fitta och förde sedan in två fingrar i henne. Han började pulla henne och bestämde sig för att han ville testa samma sak som Linn gjort några minuter tidigare.

Så våt som Hannas fitta var nu hade den aldrig blivit tidigare med Alex men det störde inte honom, inte i det här läget iaf. Han förde in en finger till och fortsatte pulla henne. Hanna reste sig en aning så hon stod på knä och Alex kom nu lättare åt hennes fitta. Han fortsatte pulla ett tag tills han märke att hon blivit ännu våtare och då förde han in en finger till. Hans hand var en aning större än Linns därför kved Hanna till lite när han förde in sin fjärde finger i henne men hon gav inga tecken på att han skulle sluta. Hanna slickade fortfarande Linns fitta och Linn stönade högt under tiden som hon kollade på Alex. Hon var jäkligt sugen på honom också, men ville inte göra något som fick Hanna obekväm så därför lät hon Hanna bestämma vad de skulle göra. Alex förde sedan in hela sin hand i Hanna och fistade henne. Det gjorde honom väldigt kåt och med andra handen öppnade han sina byxor. När Hanna hörde det avbröt hon det de höll på med och vände sig om mot Alex.

“Sluta genast” sa hon.

Alex avbröt direkt och släppte den halvneddragna gylfen. Hanna tog tag i Linn och drog henne mot dem. Hon placerade Linns huvud ovanför Alex kuk och sa sedan:

“Så, nu drar du fram den, Linn”.

Linn tvekade ett tag med då Hanna tog ett hårdare grepp om hennes hår insåg hon att Hanna menade allvar. Hon drog ned gylfen resten av biten och stack sedan in handen under kalsongkanten. När hon stötte emot Alex hårda kuk blev hon lite chockad, den var mycket större än vad hon hade förväntat sig. Hon tog ett tag om kuken och drog ut den ur kalsongerna. Nu satt Alex där med kuken framme och Linns ansikte precis ovanför.

“Stoppa den i munnen” beordrade Hanna och tog ett tag om Alex kuk.

Alex ryckte till en aning när Hanna tog i hans kuk och det kändes så oerhört skönt. Linn öppnade sakta munnen och när den var öppen tryckte Hanna Linns huvud nedåt så kuken gled in i munnen. Hanna förde Linns huvud upp och ned med hjälp av greppet hon hade om Linns hår. Hanna bestämde takten och djupet, vilket hon utnyttjade till fullo.

“Nu ska vi se hur djup du är” sa Hanna med ett flin på läpparna.

Hon tryckte ned Linns huvud så kuken trycktes långt bak i halsen. Alex stönade till av njutning och Linn försökte hosta. Hanna höll kvar några sekunder och släppte sedan efter. När Lin fått hämta andan gjorde hon samma sak igen, men denna gången var Linn beredd och njöt av den hårdhänta hanteringen och Hannas bestämdhet. Och det skulle inte sluta här, de skulle få vara med om mycket mer grejer den natten…

Fortsättning följer…  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.