Kategorier
Lesbiskt Sexleksaker

Grannen mitt emot, del 6

Hanna och Linn låg i sängen och killade varandra på armarna och över ryggen. Hanna kände hur det kittlade i magen när hon kollade in i Linns vackra ögon och hon kunde fortfarande inte förstå att just hon haft den turen att träffa en så vacker tjej. Linn fnissade till och frågade:

“Vad tänker du på? Det ser ut som du är på en helt annan planet”

Hanna kom tillbaka till verkligheten och visste inte vad hon skulle säga. Hon hade ännu inte vågat berätta hela sanningen om sina känslor för Linn och det var nog bäst att hålla dem inne ett tag till.

“Nej jag bara förlorade mig själv i dina otroligt vackra ögon” sa hon och kysste Linn i pannan.

Linn tryckte sig närmre Hanna så att deras nakna bröst pressades mot varandra. Hon lade sitt ben över Hannas så hon kände Linns fitta trycka mot hennes lår. Hanna började gnida sitt lår mot hennes fitta och Linn började stöna allt högre. Hanna förflyttade sig lite längre ned och började massera och slicka på Linns stora härliga bröst. Hanna lade sig över Linn med Linns ena ben mellan sina och gned sin fitta upp och ned längsmed hennes lår. Gnidandet mot klittan gjorde henne våt och Linns lår blev allt mer fuktigt ju längre Hanna gned. Linn sa då till Hanna att lägga sig nedåt mot fotändan av sängen och de placerade sig med fittorna mot varandra. Linn började jucka fram och tillbaka mot Hannas fitta och Hanna gjorde samma sak tillbaka. De låg och gned sina fittor mot varandra och stönade högt. Hanna plockade då fram dubbeldildon och förde den ned mellan deras ben. Först tryckte hon in den i Linn och sedan in i sig själv. De båda var så våta att dildon lätt gled in och ut ur dem och de juckade mot varandra samtidigt som de smekte sina fittor. Mitt i allt stön och plask som lät när dildon gled in och ut hördes plötsligt ringklockan på dörren.

De ignorerade den i tron om att det var en försäljare eller liknande. Men när klockan fortsatte plinga fler gånger fick Hanna avbryta och dra på sin morgonrocken och gå ut till ytterdörren. Hon kikade i titthålet och såg till sin stora förvåning att det stod en kille utanför, en kille som råkade vara Hannas ex pojkvän Alexander. Hanna visste inte om hon skulle öppna dörren eller låtsas att inte vara hemma. Vad skulle han tro om han fann henne och en annan tjej tillsammans, Hanna iklädd morgonrock och Linn förmodligen fortfarande naken i sängen. Hanna hörde tassande steg bakom sig och såg att Linn kommit ur sängen och dragit på sig ett par mjukisbyxor och ett vitt linne som hon hittat i Hannas garderob.

“Vem är det?” viskade Linn.

“Ssschh” hyssjade Hanna och satte ett finger framför munnen.

De båda hörde då mannen utanför säga:

“Hanna, jag hör att du är framför dörren så det är lika bra att du öppnar”

Hanna stod kvar ett tag och tvekade men låste sedan upp dörren och öppnade. Alexander kunde ju omöjligen förstå vad de höll på med och vad Linn och hon hade ihop eftersom Hanna aldrig tidigare gett honom en anledning att tro att hon var intresserad av tjejer.

När hon öppnade dörren och hälsade på Alexander såg han väldigt glad ut och sedan lite förvånad när han såg Linn kika fram längst in i hallen.

“Får jag komma in?” frågade han.

Hanna släppte in honom och han gick raka vägen i och skakade hand med Linn och presenterade sig, artig som han alltid var. Efter de hälsat på varandra och Linn presenterat sig som Hannas granne och nyfunna vän gick de in i köket och Hanna satte på kaffe och tog fram fika. Alexander uppdaterade henne om vad som hänt i hennes gamla hemort och vem som strulat med vem på vilka fester. Linn satt intresserat och lyssnade mitt emot honom och Hanna ville helst bara att Alex skulle gå så hon och Linn kunde fortsätta med det de höll på med, hennes fitta var fortfarande genomvåt och hon var naken under morgonrocken fortfarande.

Alexander och Linn fortsatte bekanta sig och de kom sen in på ämnet politik och Hanna tog då chansen att gå in på sovrummet för att byta om. När hon tagit av sig morgonrocken och stod helt naken framför garderoben hörde hon dörren öppnas och hon vände sig hastigt om. I dörröppningen stod Alexander och kollade på henne. Hon drog snabbt åt sig morgonrocken för att skyla sig med och han skrattade och sa:

“Lika vacker som alltid. Och du kan vara lugnt, det där är ju inget jag inte redan sett.”

Han tittade sedan runt i rummet och hans blick fastnade på sängen. I sängen låg nämligen dubbeldildon de nyss använt och två vibratorer som Hanna och Linn roat sig med under natten. Han kollade frågande på henne och precis när han öppnade munnen och var på väg att säga något avbröt Hanna honom och sa åt honom att gå ut ur rummet för hon skulle klä på sig. Han steg ut ur rummet och stängde dörren efter sig. Hanna blev väldigt nervös nu och undrade om han nu hade fattat vad de gjort. Hon hörde att Alex gått tillbaka till köket och fortsatte prata med Linn. Hanna klädde på sig och gick sedan ut till köket igen. När hon kom in i köket och mötte Alex blick rodnade hon och skämdes. Hon tog kaffet och fikat och slog sig ned bredvid Linn vid köksbordet. Alex frågade då vart Linn bodde och Linn pekade ut genom fönstret och sa:

“Där, de fönsterna rak emot är mina. Du kan se mitt sovrum och kök härifrån.”

Alex frågade då hur Hanna och Linn träffades och då sa Linn något som fick Hanna att sätta kaffet i halsen.

“Absolut första gången vi bekantade oss var när Hanna satt här vid köksbordet och kikade in på mig i min lägenhet. Sen träffades vi i trapphuset och sen på Facebook och efter det har vänskapen utvecklats väldigt bra”

Hanna visste inte vad hon skulle ta sig till och hon ville helst av allt sjunka genom golvet. Så Linn visste om att Hanna suttit och kikat på henne? Hade hon klätt av sig framför fönstret med mening då, eller?

Hanna ursäktade sig och sa att hon var tvungen att gå på toaletten. Inne på toaletten satte hon sig på toalocket och andades ut. Hennes tankar flög runt i huvudet och hon försökte rensa och sålla bland dem med det var en enda stor storm där inne. Då plingade hennes mobil till och på displayen stod det:

“Alex mobil. -Jaså du har börjat leka med leksaker du? ;-)”

Hanna svarade tillbaka att ja så kan det bli när man är själv alldeles för mycket. Alex svarade då tillbaka:

“Nice, du får säga till om du vill ha hjälp så du slipper vara ensam. ;-)”

Hanna antog då att han inte fattat att Linn medverkat när hon “lekt” och hon kunde andas ut. Men hon var fortfarande lite irriterad på Linn att hon kläckt ur sig det hon sagt när Alex varit med och inte sagt det till henne direkt att hon visste om det. Hanna tog upp toalocket och släppte ned det igen och spolade. Sedan låtsades hon tvätta händerna och gick ut från toaletten. När hon kom in i köket sa Linn:

“Alex här frågade om vi ville hänga med ut ikväll och gå på krogen och sen vidare på nattklubb och jag sa ja, för vi har väl inge bättre för oss?”

Hanna ville inge hellre än säga nej och försökte komma med undanflykter som Linn direkt hade svar och lösningar på. Till slut hade inte Hanna något annat val än att säga ja.

“Kan jag slagga här i natt då eller?” frågade Alex.

Hanna kunde inte komma på en bra undanflykt till det så hon sa att det var okej.

“Perfekt” sa Linn med en något konstig blick, en lur blick som sade Hanna att Linn hade något i kikaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.