Kategorier
Analt BDSM Kinky Otrohet

Jagad

Jag såg i mörkret en skepnad komma närmare och jag sprang då av verandan och satte av mot skogen…
..Plötsligt vart det mörkt för ögonen och jag kunde inte se något. Det var någon som knöt en ögonbindel framför mina ögon. Jag kände sedan flera stycken händer som smekte min kropp. Jag hörde gylfar öppnas och byxor som togs av.

|| Att bli jagad var det mest upphetsande jag har varit med om ||

Det var en sen kväll i oktober. Den första snön hade ännu inte kommit men de sa på radion att den kunde komma närsomhelst. Termometern på utsidan visade 5 plusgrader så chansen att den skulle komma när jag var här kändes liten.

Jag befann mig i våran sommarstuga som jag åkt till för att komma hemifrån ett tag. Jag behövde lugn och ro för att fortsätta skriva på min roman  eftersom deadline för den var om en vecka. Jag satt i fåtöljen i vardagsrummet och smuttade på ett glas rödvin. I den öppna spisen brann en brasa som värmde mig skönt och laptopen hade jag i knät.

Jag hade problem att få till slutet på boken och satt länge och funderade ut olika avslut som jag kunde ha. Runt klockan 2 började brasan att slockna och jag gick för att hämta mer ved i vedboden som var belägen ca 50m från huset.

Jag var endast klädd i en stickad tröja, tights och raggsockor. Av någon anledning skrev jag bättre utan underkläder som stramade åt. Jag satte på mig vinterjackan, drog på mig stövlarna och en mössa och begav mig ut i kylan och mörkret. Jag gick fram i mörkret och försökte urskilja vart vedboden stod. Jag hade självklart glömt både mobil och ficklampa inne och fick därför förlita mig på mitt dåliga mörkerseende.

Jag lyckades urskilja boden när jag kommit några meter och skyndade mig dit. Jag öppnade dörren och tände lampan. Jag ställde ned vedkorgen och började slänga i ved.

Plötsligt hörde jag något som lät som fotsteg utanför!  Jag slutade röra mig och lyssnade noga. Inget mer hördes och jag fortsatte kasta in vedpinnar i korgen. Då lät det igen!

Jag vände mig om och gick mot dörren. Jag kikade ut med såg ingenting. Jag skyndade mig in tillbaka i vedboden för att hämta korgen och sedan springa in i stugan tillbaka. Då släcktes lampan och det blev kolmörkt.

Jag stod blickstilla och vågade knappt andas. Jag kände att det fanns nånting nära mig, nånting i boden tillsammans med mig. Plötsligt fick jag en knuff i ryggen och jag fyll över vedträna som låg i en hög. Jag låg på mage och kände nånting som letade in sina händer under min jacka och in innanför min tröja. När de kalla händerna rörde vid mitt varma skinn  ryckte jag till av kylan och jag var riktigt rädd nu. Jag försökte ta mig upp från vedhögen men personen bakom mig tryckte ned mig ännu hårdare. Personen slet av mig jackan och drog upp min tröja. Den började sedan smeka sina händer över hela min rygg och fram mot min mage och mina bröst. Jag låg nu där, skräckslagen och frusen, medan en person kände igenom hela min överkropp. Personen slet sedan av mig byxorna och jag vågade inte göra motstånd. Jag hade ingen aning om vad den här personen var kapabel till och tänkte då att det var bäst att jag bara låg helt stilla.

Jag var nu naken, fortfarande liggande på magen över vedhögen. Jag kände en hand som nu började bli något varmare smeka baksidan av mina lår och upp mot min rumpa. Den knådade och masserade mina skinkor. Jag kände andetagen flåsa mot min hud och jag kände sedan någonting blött varmt och mjukt mot min skåra och förstod att det måste vara tungan. Den slickade sig nedåt samtidigt som mina skinkor särades på.

Jag vågade knappt andas och jag kände mitt hjärta bultandes så det kändes som om det skulle banka sig ut genom min bröstkorg.

Personen slickade nu min anal medan den särade på mina skinkor. Jag kände personens tunga slicka min analöppning och det blev väldigt blött och fuktigt. Personen tog då ett fast tag om mina ben och särade på dem. Min fitta var nu helt blottad och jag kände en finger mot min slidöppning.

Personen pressade in sitt finger djupt i mig och plötsligt kom ett stön fram ur min mun. Personen drog då snabbt ut fingret igen och allt var tyst och stilla.

Det var rätt länge sen någon hade varit där nere på mig då min man och jag haft för fullt upp på jobbet och med barnen att vi helt glömt bort vårat sexliv. Stönet som kom ur mig och den kittlande känslan i mitt underliv gjorde mig väldigt förvånad.

Jag kände fingret runt min slidöppning igen, men denna gången rörde den sig uppåt mot min klitoris istället. Försiktigt masserade personen min klitoris och jag kände hur våt och kåt jag började bli. Plötslig nöp personen tag så hårt i min klitoris att jag i ren reflex sparkade med benen och träffade personen bakom mig så de föll omkull. Jag reste mig då upp och sprang för livet ut från vedboden.

Jag sprang mot stugan men när jag kom upp på verandan och drog i dörren var den låst. Det var en självlåsande dörr som låste sig om man stängde den helt och mina nycklar låg kvar i vedboden i min jacka.

Jag såg i mörkret en skepnad komma närmare och jag sprang då av verandan och satte av mot skogen. Jag sprang in i skogen och sick-sackade mellan träden. Jag sprang länge och kände en brännande känsla i bröstet och att mina ben började ge vika. Jag insåg att jag var tvungen att gömma mig och vila ett tag. Jag fann en gran som hade väldigt hängande nedre grenar som jag kröp under och lade mig där för att vila. Efter en stund hörde jag knakande grenar och dunkande fotsteg komma från samma håll som jag kommit ifrån. Jag hörde de komma närmre och jag var knäpptyst. Jag kikade under granens grenar och såg inte bara två utan fyra fötter komma gåendes mot mig. Jag var så tyst att jag knappt andades trots att mitt bröst värkte så det höll på att sprängas. Fötterna kom närmre och jag hörde två röster. Det var två mansröster. Den ena sa att han såg kvinnan springa in i skogen och den andre svarade då att hon inte kunde hunnit komma så lång. Jag låg kvar under granen tills de gått förbi och sen lite extra för att de skulle hinna längre bort. När jag vågade andas ordentligt igen låg jag och drog några riktigt djupa andetag. Tankarna surrade i mitt huvud, vilka var de här männen? Vad ville de mig? Vad skulle de göra om de fick tag på mig? Och varför kände jag fortfarande en pirrande känsla i underlivet? Tyckte jag om det här?

Jag kröp ut under granen och fortsatte att springa, men åt ett annat håll än det männen hade gått åt.

Plötsligt kände jag något hårt mot mitt huvud, framförallt i pannan och jag föll ihop och tuppade av.

När jag började vakna till liv igen kände jag att någonting verkligen inte stämde. Mina händer var fastbundna bakom min rygg och jag kände något tryckande mot min framsida av kroppen. När jag öppnade ögonen såg jag marken. I mina handleder och anklar satt fastknutna rep som de använt för att hänga upp mig i. Jag hände där helt naken och med benen spridda isär.

Plötsligt vart det mörkt för ögonen och jag kunde inte se något. Det var någon som knöt en ögonbindel för mina ögon. Jag kände sedan flera stycken händer som smekte min kropp. Jag hörde gylfar öppnas och byxor som togs av.

Jag var nu riktigt rädd. Vad skulle de göra med mig? Hur många va dem egentligen? Varför hände det här mig?

Jag kände hur ett flertal fingrar började pilla mig mellan benen. De pillade på min klitoris, mellan mina blygdläppar och in i min slida. Det var händer som smiskade och masserade mina skinkor. Det var fingrar som masserade min anal och tungor lite varstans. Någon masserade mina bröst och sög och slickade mina bröstvårtor.

Plötsligt kände jag något mot mina läppar, lukten av kuk drogs in i min näsa och jag förstod vad som skulle hända. En hand greppade om min käke och bände upp den, sedan trycktes kuken in i munnen på mig och långt bak i halsen. Personen som kuken tillhörde började munknulla mig och trycka sin kuk långt bak i halsen på mig så jag nästan kräktes.

Jag hörde en av männen säga:

“Jag tror hon börjar bli kåt nu, för hennes fitta börjar rinna”

När han sa det märkte jag att det var sant. Jag var kåt, jag njöt av det här. Jag tände på när okända män, som jag inte hade en aning om vilka de var, hur de såg ut eller ens hur många de var, gjorde så här mot mig.

Jag kände hur allt fler fingrar stoppades in i min fitta, jag skulle gissa på att det var 4-5 stycken. Jag kände sedan hur en finger försökte trycka sig in i min anal. Jag hade tidigare haft analsex med min man ett par gången och visste att det skulle göra ont om jag inte slappnade av. Så sagt och gjort så gjorde jag det och personen fick in sin finger. Jag kände då hur allt fler fingrar försökte trycka sig in. Jag slappnade av så gott jag kunde men det gjorde ont till en början ändå. När de var nöjda med hur många fingrar de skulle få in började de pulla mig, både analt och i fittan. Jag kände hur otroligt kåt jag blev av det här. Det va inte längre någon som behövde bända upp mina käkar utan jag sög självmant personens hårda stora kuk. Jag kände hur kuken hårdnade allt mer och höga stön kom från honom, han stelnade sedan till och tryckte kuken långt ned i halsen på mig. Jag kände kuken pulsera och hur hela min hals fylldes med sperma. Han drog sedan ut den ur min mun och jag hostade upp sperman. Han sa då “Nästa varsågod”.

Strax därefter kom nästa kuk in i min mun och jag började suga.

Personerna som pullat mig tidigare hade nu slutat och jag kände tungor istället. De slickade min fitta, tungknullade mig i både fittan och analen och någon slickade fortfarande mina bröstvårtor.

Jag var så kåt nu. Personerna slickade i sig mina fittsafter som nästan rann ur mig. Jag kände då hur någonting trycktes mot min fittöppning. Någon särade på mina blygdläppar och då gled det lätt in tack vare alla fittsafter. Jag stönade till när någon eller något trängde in i min fitta och det pirrade i hela mig. Jag kände hur någonting knullade mig och jag gissar på att det var en kuk. Den knullar mig hejdlöst och rått, stöter djupa juck i mig samtidigt som ett finger masserar min analöppning. Någon, jag skulle gissa på den som knullar mig, trycker in sin tumme i min anal samtidigt som han knullar mig hårt och vilt. Jag blir alldeles yr i huvudet av upphetsning och känner att orgasmen är nära. Jag stönar nu högt och de märker på mig att det är nära.

Då drar han sig ur mig och runkar sin kuk tills satsen landar på min rygg.

Nu var det nästa persons tur. Jag hör hur en man viskar: “Stoppa den i röven på slynan”. Jag känner någon massera mig fitta, fingra den och sedan kleta fittsafter i min röv. Någonting trycks mot min analöppning och den pressas sakta in genom hålet. Jag kvider till av smärta men lyckas slappna av lite grann då någon börjar massera min klitoris.

Plötsligt drar personen ut kuken ur min mun och sprutar ned hela mitt ansikte. Jag rycker till i chock men känner mig ännu kåtare av det.

Personen bakom mig börjar nu försiktigt jucka så kuken förs in och ut ur min anal. Han juckar snabbare och snabbare och stöter djupare och djupare in. Först gör det ont men smärtan går sedan över till njutning och det började kännas riktigt skönt. Nästa person börjar då munknulla mig och slå mig i ansiktet med kuken. Han säger åt mig att suga på hans pung och jag lyder. Det stönas högt bakom mig och jag förstår att han som just nu knullar min röv tycker det är jävligt skönt. Han juckar ett par gånger till och stönar sedan högre. Jag känner hur hans kuk spänner ut sig allt mer och att den sedan börjar pulsera, jag känner hur min anal fylls med varm sperma. Han drar sig sedan ur mig och min skinkor säras upp. Jag känner den varma sperman rinna ur mitt rövhål och ned på min fitta. Min fitta pulserar hårt nu och jag skriker nästan efter att någon ska knulla mig tills jag kommer.

Personen vars pung jag slickade flyttar sig ifrån mig och ställer sig bakom mig. Han viskar i mitt öra “Nu ska jag fortsätta det jag påbörjade”. Jag kände på något vis igen hans röst, jag hade hört den förr men kunde inte placera den till ett ansikte jag sett. Jag kände hur hans stora kuk trängde in i min tighta lilla fitta. Han knullade mig riktigt hårt och stötte emot mig så mina skinkor fladdrade. Han böjde sig framåt och nådde runt så han kunde massera min klitoris. Jag skrek nästan av njutning nu. Jag kände orgasmen närma sig, den var inte långt undan. Han stötte så djupt i mig att jag inte visste om det gjorde ont eller om jag var så kåt så det värkte i mig. Och så kom jag, i den kraftigaste orgasm som jag någonsin gjort. Den gjorde att jag ryckte i hela kroppen och nästan svimmade. Personen bakom mig kom nästan samtidigt och när han drog sig ur mig rann det sperma och fittsafter ur mitt underliv. Jag hängde där ett tag och hörde hur de satte på sig byxorna och knäppte gylf och knappar.

Sedan kom samma person som nyss knullat mig fram och viskade:

“Tack för knullet och spring inte nästa gång, det blir så mycket jobbigare att behöva jaga dig. Jag släpper ned dig nu men du får inte ta av dig ögonbindeln eller röra sig förrän vi har gått härifrån.”

Jag gjorde som han sa när han släppte ned mig och satt på marken lutad mot trädet tills jag inte hörde deras fotsteg längre. Då tog jag av mig ögonbindeln och reste mig upp. Jag var öm i både fittan och röven vilket resulterade i att det var rätt jobbigt att gå hem. Det hade börjat ljusna lite ute nu så jag kunde urskilja träden och marken jag gick på. Jag hade ett rätt bra lokalsinne och hade hört åt vilket håll männen gått åt så jag gjorde detsamma. Efter ett tag började jag känna igen mig, jag hade promenerat mycket i den här skogen tidigare när vi varit här under semestrar och visste därför vilken väg som skulle ta mig hem.

Väl framme vid stugan gick jag till vedboden och hämtade mina kläder och nycklarna. Jag gick in i stugan, tände en brasa i spisen och gick och duschade. När jag ställde mig i duschen och det varma vattnet strömmade över min kropp märkte jag hur kall jag var. Jag hade inte frusit alls under tiden jag varit ute. Jag hade inte märkt hur kallt det faktiskt var. Kanske på grund av adrenalin, upphetsning och kåthet. Mina tankar gled in på vad som faktiskt hade hänt under natten. Det pirrade i mig när jag tänkte på det och bestämde mig där och då för att komma hit fler gånger själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.