Kategorier
Dominans Kinky Onani

Bestraffning

Oliver sa då till mig att börja smeka mig själv. Jag gjorde som han sa i hopp om att han skulle bli nöjd och stänga dörren. Jag smekte först mina bröst och bröstvårtor, sen gick jag vidare nedåt och smekte min mage och vidare ner mot mitt underliv.

|| Att bli bestraffad är njutning på en annan nivå. ||

Jag som skriver heter Cornelia. Jag är en 25årig tjej boende i centrala Östersund med min sambo Oliver. Jag träffade Oliver för ungefär 6 månader sedan och vi flyttade ihop nästan direkt, detta eftersom vi träffades på en dejtingsida och bodde då flera mil ifrån varandra. Efter 2 månader av pendlande fram och tillbaka bestämde vi oss för att jag skulle flytta upp till honom. Sagt och gjort så packade jag mina saker och flyttade upp dit. Vi har ett bra förhållande, självklart bråkar vi ibland och är oense om en del saker men på det stora hela så fungerar vi bra tillsammans. Eller ja, vi har gjort det tills igår… Jag är fortfarande förbryllad över händelsen och vet inte vad jag tycker om den. En del av mig känner sig förnedrad och maktlös, men en annan del av mig känner sig upprymd och nyfiken, lite grann som en skräckblandad förtjusning. En ny och spännande känsla jag aldrig känt förut.

Men jag ska berätta händelsen för er från början. Jag slutade som vanligt från jobbet kl 17 och var på väg hem i bilen när jag lite längre fram ser blåljus och ser när jag närmar mig att en trafikolycka har skett. Jag stannar bilen och väntar på vidare information om när jag kunde köra förbi. En polisman närmade sig bilen och jag vevade ned rutan. Han berättade för mig att en singelolycka skett, inget allvarligt och vägen skulle snart bli fri för att fortsätta köra direkt de fått bilen ur vägen. Jag väntade ytterligare 20 min och såg sedan samma polisman vinka åt mig att det var fri väg och dags att köra vidare. Jag var nu sen hem men tänkte då att det inte skulle göra något, Oliver var så förstående och satt säkert hemma orolig över varför jag inte var hemma än. Jag smålog för mig själv och kände mig lycklig över att ha en sån omtänksam sambo.

När jag kom hem och parkerade bilen på uppfarten såg jag Oliver i fönstret som kikade ut. Jag gick mot ytterdörren och när jag kom fram till dörren och öppnade den mötte jag honom stående i hallen. Han frågade varför jag var sen och vad jag hade gjort. Jag berättade för honom exakt hur allt gått till och under hela tiden jag pratade märkte jag att han kollade med ett konstigt ansiktsuttryck på mig, ett jag aldrig sett förut. Jag kände mig lite obekväm när jag stod där i hallen, fortfarande påklädd med ytterkläder, och jag sa då att jag var trött och funderade på att lägga mig i sängen och vila. Då sa han med en mörk och bestämd röst “nej”. Jag blev helt ställd och kollade med en förvånad blick på honom. Jag märkte att något var annorlunda, men jag kunde inte sätta fingret på vad det var.
Oliver sa då åt mig att klä av mig ytterkläderna. Jag gjorde som han sa och började ta av mig jacka och skor. Han sa då åt mig att fortsätta med resten av kläderna. Jag skrattade åt honom och sa att det kunde jag ju inte göra för jag frös ju fortfarande efter att ha kommit in från kylan. Då ändrades hans ansiktsuttryck återigen, till ett annat, ett mer allvarlig och bestämd. Han beordrade mig då att ta av mig resterande kläder. Jag blev lite chockad men gjorde som han sa. Jag tog av mig tröjan, linnet, byxorna och strumporna. Jag stod då där i hallen endast iklädd en röd spets-bh och ett par matchande röda spetstrosor. Jag frös och såg håren ställa sig upp på armarna.

– Så är du nöjd? frågade jag.

– Nej, resten också, sa han.

Jag frågade då om han skämtade med mig vilket han svarade att han inte gjorde.
Under tiden jag försökte få upp knäppningen på bh:n frågade Oliver mig varför jag hade på mig så fina underkläder på mig på jobbet, om det kanske var för någon speciell. Jag skrattade endast som svar till honom i tron att han skojade med mig men när jag kollade upp från golvet som jag hade fäst min blick vid under tiden jag lirkade med knäppningen såg jag att han inte alls skämtade. Han ansikte var gravallvarligt och jag förstod då att han inte gjorde detta på skoj eller att det var någon lek.
Jag fick upp knäppningen och lät bh:n falla till golvet samtidigt som jag försökte täcka mina bröst så gott jag kunde med händerna. Han sa då i ett skarp röst att jag skulle ta bort mina händer. Jag gjorde som han sa och mina bröst blottades, bröstvårtorna stod rakt ut eftersom de blivit styva av att jag frös. Jag kände mig jätte fånig och uttittad när jag stod där i hallen endast iklädd ett par trosor och med min sambo ståendes och kolla några meter bort.

Jag såg ett leende smyga fram från hans mungipor och hans händer rörde sig ned mot hans byxlinning. Han körde ner handen och jag såg att han runkade sin kuk innanför byxorna. Han sa då åt mig att ta av mig trosorna. Jag tänkte att har jag kommit såhär långt kan jag lika gärna göra det också. Jag tog av mig trosorna och sparkade undan dem. Hans leende blev ännu större och han drog fortare i kuken samtidigt som jag hörde att hans andning blev häftigare. Han sa åt mig att sätta mig ned på golvet och sära på benen.

Motvilligt gjorde jag som han sa för att han skulle bli nöjd och hoppades att hans planer bara var att runka sin kuk medan han såg på mig naken. jag satte mig med ryggen mot ytterdörren men då sa han att jag skulle vända mig om. Jag blev väldigt förvirrad men gjorde som han sa. När jag vänt mig om hörde jag att han gick närmre mig. Han stod alldeles bakom mig och jag kände att han tryckte sin kuk i nacken på mig. Jag hörde gylfen öppna sig och efter några sekunder kände jag hur han slog mig i huvudet, med sin kuk.

Jag satt på golvet helt naken, med kroppen vänd mot ytterdörren och med särade  ben som han sagt åt mig att göra och med en kuk daskande i huvudet. Han slutade daska mig och gick förbi mig fram mot ytterdörren. Han log mot mig med ett elakt leende och öppnade sedan dörren. En kall fläkt kom emot mig och mina bröstvårtor styvnade så mycket det var möjligt och alla mina hår på kroppen reste sig. Jag försökte skyla mig med mina armar men fick då ett skapt nej och en ond blick emot mig. Jag satt där helt naken med särade ben så hela mitt underliv blottades ut mot utsidan. Vi bodde i ett bostadsområde med ganska många grannar som gick och körde förbi och jag visste att chanserna var stora att någon skulle kunna se mig.

Oliver sa då till mig att börja smeka mig själv. Jag gjorde som han sa i hopp om att han skulle bli nöjd och stänga dörren. Jag smekte först mina bröst och bröstvårtor, sen gick jag vidare nedåt och smekte min mage och vidare ner mot mitt underliv. Mitt underliv var kallt men fuktigt, jag blev själv förvånad och tänkte att jag kanske faktiskt tände på det här. Jag smekte min klitoris och kände den pirrande känslan. Jag satt där och smekte mig själv då han sa att jag skulle föra in fingrarna, att jag skulle pulla mig själv. Jag förde in fingrarna i min fuktiga fitta och pullade mig själv framför den öppna ytterdörren.

Jag hade väldigt blandade känslor för händelsen, det kändes väldigt olustigt att onanera framför en öppen dörr och för allmänheten att se, samtidigt som det var spännande och jag märkte att jag blev kåtare och kåtare. Min fitta blev våtare ju mer jag pullade mig själv och fittsafterna började rinna nedför mina innerlår och ned mot mina skinkor. Oliver stod nån meter bort och log samtidigt som han runkade sin kuk innanför byxorna. Han sa då åt mig att ta ut fingrarna och slicka av dem och jag gjorde som han sa. Jag förde in fingrarna i munnen och kände smaken av min egen fitta, den smakade inte äckligt utan snarare tvärtom. Jag sög och slickade mina fingrar tills alla fittsafter var borta. Han stängde då dörren och sa att jag varit duktig men att om jag kommer sent en enda gång till kommer något mycket värre att hända.

Han tog tag i mig och hjälpte mig upp från golvet men istället för att släppa mig när jag var uppe drog han med mig in i köket och puttade mig mot köksbordet. Han tryckte ned mig mot bordet så jag låg med överdelen på bordet och rumpan mot honom. Då kände jag hur det sved till på min skinka, han hade börjat smiska mig. Jag låg där på bordet och kved till för varje smisk. Han lutade sig då fram till mitt öra och viskade:

“Detta är bestraffningen för att du hade på dig så sexiga underkläder till jobbet när, enligt dig, ingen ändå kommer att se dem. Le och se glad ut eftersom alla våra grannar nu kan se dig ligga här på bordet naken och som den slynan du är”

Jag insåg då att jag låg på köksbordet som stod rakt framför vårat köksfönster och där alla kunde se oss. Jag kände en hand smeka mina skinkor och sedan närma sig min anal, han masserade mitt anus med en finger och konstigt nog kändes det skönt. Jag orkade inte hålla mig ifrån att stöna och samma stund som jag gjorde det kände jag hur han tryckte in en finger. Han pressade in sitt finger och jag stönade av både njutning och smärta. Han förde sin finger fram och tillbaka i mitt anus och jag kände hur olidligt kåt jag blev och struntade nu totalt att jag syntes genom fönstret.
Han slutade pulla mitt anus och lyfte upp mitt ben på bordet. Han satte sig på huk och började massera min klitoris samtidigt som han slickade mitt anus. Det var så otroligt skönt och jag stönade högt. Han förde sedan in två fingrar i min fitta och pullade mig hårt och snabbt samtidigt som han tryckte sin tunga mot mitt anus. Jag stönade så högt av njutning och kände att orgasmen var nära. Jag försökte så gott jag kunde att mellan stönen säga åt honom att fortsätta eftersom jag snart skulle komma och han fortsatte slicka mitt anus och pulla min fitta. Jag kunde inte hålla mig mer och kom i en häftig orgasm som gjorde att hela jag ryckte och skakade. Jag hade aldrig upplevt något liknande men det var fantastiskt.
När min orgasm var över slutade han slicka och pulla och ställde sig upp. Han vände på mig och gav mig en lång kyss. Sedan gick han in på toaletten. Han var där inne ett tag och jag gissar på att han runkade eftersom jag hörde stön inifrån badrummet. När han kom ut gick han in i vardagsrummet och satte sig framför TV:n. Jag gick in i sovrummet och försökte smälta det som hade hänt. Hade jag gillat det eller inte? Var det här något jag faktiskt tände på? Och framförallt, kommer det hända igen och vad har jag att vänta mig då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.